Έξυπνες Συσκευές για μια Έξυπνη Ζωή

Έξυπνες Συσκευές για μια Έξυπνη Ζωή

Φανταστείτε ένα κόσμο που θα ξυπνάτε το πρωί, θα έχετε πληροφορίες για την ποιότητα του ύπνου σας, το πρόγραμμα της ημέρας σας θα είναι ήδη έτοιμο και η αγαπημένη σας μουσική θα παίζει μετά το κλείσιμο του ξυπνητηριού.

Έναν κόσμο στον οποίο θα λαμβάνετε κλήσεις στο… ρολόι σας, θα τις απαντάτε από τα ακουστικά σας και όλες οι έξυπνες συσκευές σας θα φορτίζουν χωρίς φορτιστή. H Samsung, με το Οικοσύστημα Galaxy, μας καλωσορίζει σήμερα στην πραγματικότητα του μέλλοντος.

Ένα οικοσύστημα επόμενου επιπέδου που αξιοποιεί στο έπακρο της τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης για να απλοποιήσει έναν πολύπλοκο κόσμο. H ολοκληρωμένη πρόταση συσκευών της Samsung περιλαμβάνει τo Galaxy S10, τα Galaxy Buds, το Galaxy Watch Active και το Galaxy Tab S5e, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν αρμονικά μεταξύ τους και να προσφέρουν αδιάκοπη εμπειρία ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, χωρίς ενοχλητικές παύσεις. Έξυπνα Tips για ακόμα πιο άνετη και εύκολη καθημερινότητα Ανοίξτε τη θήκη με τα Galaxy Buds κοντά στο Galaxy S10 σας ή στο Galaxy Tab S5e σας, για άμεση σύνδεση μέσω Bluetooth.

ADVERTISING
Έξυπνες Συσκευές για μια Έξυπνη Ζωή

Ομοίως, συνδεθείτε κ

αι με το Galaxy Watch Active… με ένα μόνο άγγιγμα. Όσο για την μπαταρία; Δεν θα αποτελέσει πια πρόβλημα, καθώς με τη λειτουργία Wireless Powershare της Samsung μπορείτε να αφήσετε τον φορτιστή στο σπίτι. Ακουμπήστε τις Galaxy συσκευές σας στο πίσω μέρος του Galaxy S10 σας και απολαύστε ασύρματη φόρτιση όπου κι αν βρίσκεστε. Απολαύστε τη γυμναστική σας και παρακολουθήστε την ποιότητα της απόδοσής σας, από τον καρπό του χεριού σας.

Με το Galaxy Watch Active μπορείτε να λαμβάνετε τα μηνύματά σας ενώ γυμνάζεστε, ενώ παράλληλα μπορείτε να ελέγξετε την μουσική και να διαχειρίζεστε την αναπνοή σας. Όμως, ακόμα και αν τελειώσει η προπόνησή σας, δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να τελειώσει και το αγαπημένο σας τραγούδι. Μεταφέρετε την ακρόαση από τα Galaxy Buds σας, στην Samsung TV σας ή στο Galaxy S10 σας, με ένα μικρό άγγιγμα στο Galaxy Watch Active σας, με τη λειτουργία Entertainment Continuity της Samsung. Συγχρονίστε τις κλήσεις και τα μηνύματά σας στο οικοσύστημα συσκευών Galaxy.

Έτσι, την επόμενη φορά που το Galaxy S10 σας θα χτυπήσει αλλά δεν θα είναι δίπλα σας, μπορείτε να το απαντήσετε από το Galaxy Tab S5e, ή μέσω των Galaxy Buds σας, με τη λειτουργία Call & Message Continuity. Η επαναστατική τεχνολογία διπλού μικροφώνου των Galaxy Buds κρατά τον θόρυβο μακριά, πραγματοποιώντας δυναμικές εναλλαγές από το εξωτερικό μικρόφωνο στο εσωτερικό μικρόφωνο για να μπορείτε να ακούγεστε όπου κι αν είστε. Χωρίς περισπασμούς, χωρίς παύσεις, χωρίς… καλώδια, η Samsung ενσαρκώνει το μότο της «Αυτά που δημιουργούμε σήμερα σε βοηθούν να δημιουργήσεις το αύριο», και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να είναι πάντα διασυνδεδεμένοι, να ελέγχουν όλες τις πτυχές της ζωής τους και να κάνουν όλα όσα ονειρεύονται απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού.

SHARE:

24Media Network