Fortnite: Προβολή ταινιών του Christopher Nolan στο Party Royale mode

Fortnite: Προβολή ταινιών του Christopher Nolan στο Party Royale mode

Παρόλο που η Ελλάδα δεν θα λάβει μέρος στο event, δεν υπάρχει λόγος στεναχώριας, αφού αυτή είναι μια πρώτη δοκιμή και οι χώρες αναμένεται να αυξηθούν.

Τo “Fortnite” φέρνει το σινεμά στο σπίτι των παικτών, αφού στις 26 Ιουνίου – ανάλογα με τη χώρα που διαμένουν – θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ένα από τα Inception, Batman Begins ή The Prestige.

Η πρώτη Movie Nite θα λάβει χώρα στο Party Royale mode το οποίο διαθέτει μια ιδιαίτερα μεγάλη οθόνη. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν βρίσκεται στη λίστα των χωρών που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο event (μπορείτε να δείτε εδώ ποιες είναι οι χώρες αυτές).

Όπως σημειώνει το IGN.gr, παρόλο που δεν θα λάβει μέρος η χώρα μας δεν υπάρχει λόγος στεναχώριας, αφού αυτή είναι μια πρώτη δοκιμή και οι χώρες αναμένεται να αυξηθούν σε μελλοντικά events. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως θα υπάρχουν διαθέσιμοι και υπότιτλοι κατά τη διάρκεια των προβολών. Οι παίκτες δεν θα μπορούν να καταγράψουν ή να streamάρουν τις ταινίες με την Epic να προειδοποιεί τους επίδοξους… πειρατές.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά πoy o Christopher Nolan συνεργάζεται με το δημοφιλές battle royale, αφού πριν λίγες εβδομάδες είδαμε για πρώτη φορά τρέιλερ του Tenet μέσα στον κόσμο του “Fortnite”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα