FreeBuds 5i: Τα νέα ακουστικά της HUAWEI “χωράνε” σε κάθε αγαπημένη σου συσκευή και σε κάθε στιγμή της ημέρας σου

FreeBuds 5i: Τα νέα ακουστικά της HUAWEI “χωράνε” σε κάθε αγαπημένη σου συσκευή και σε κάθε στιγμή της ημέρας σου

Ταυτόχρονη σύνδεση με το smartphone και το laptop σου, δυνατότητα για φωτογραφίες και κρυστάλλινος ήχος μακριά από ανεπιθύμητους θορύβους. Νέο μοντέλο σε προσιτή τιμή που θα αλλάξει τις συνήθειές σου.

Η εποχή που έπρεπε να αποσυνδέσεις τα wireless ακουστικά από το laptop σου και να τα συνδέσεις εκ νέου με το κινητό για τις κλήσεις σου πέρασε ανεπιστρεπτί χάρη στα “επαναστατικά” HUAWEI FreeBuds 5i τα οποία, πέρα από ανεπανάληπτη ποιότητα, φέρνουν και νέες τεχνολογικές δυνατότητες.

Ένα ντελικάτο ζευγάρι ακουστικών που γυρίζουν σελίδα στα Buds και βάζουν τη δική τους φουτουριστική σφραγίδα στον ήχο που μπορεί να “χωρέσει” σε κάθε συσκευή σου, συντροφεύοντας κάθε στιγμή της μέρας σου.


Με εκλεπτυσμένο και συνάμα ανθεκτικό design, ευκολία προσαρμογής, έξυπνα αντανακλαστικά σε κάθε θόρυβο που επιχειρεί μάταια να εμποδίσει την μουσική ή τις συνομιλίες σου, αλλά νέες λειτουργίες που το μετατρέπουν σε βασικό εργαλείο του smartphone σου και στον καλύτερο σύμμαχο της καθημερινότητάς σου.


Με τα FreeBuds 5i της HUAWEI μπορείς να παρακολουθείς απρόσκοπτα τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες, να εργάζεσαι, να διαβάζεις ή να γυμνάζεσαι απολαμβάνοντας τη μουσική που σου αρέσει με κρυστάλλινη ποιότητα, παίρνοντας τον έλεγχο στα χέρια σου και προσαρμόζοντας τον ήχο σε κάθε περιβάλλον χάρη στην τεχνολογία True Wireless Stereo (TWS) και το Active Noise Cancellation (ANC) που κάνουν την ποιότητά του ασυναγώνιστη. Κι όλα αυτά, κυκλοφορούν μέσα σε αυτήν την εβδομάδα με κόστος κάτω των 100€. Ας τα δούμε, όμως, αναλυτικά….

Εσύ, η μουσική κι ο εαυτός σου…

Το HUAWEI FreeBuds 5i, με πιστοποίηση Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res), προσφέρει εμπειρία υψηλής ανάλυσης και εξατομικευμένης ακρόασης, ενώ με το Multi-EQ, σου δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζεις τα εφέ ήχου, ρυθμίζοντας μπάσα και πρίμα ανάλογα με τις προτιμήσεις σου ή τις μουσικές επιλογές του.

Παράλληλα, χάρη στην νέα τεχνολογία AI Noise Cancellation και τις λειτουργίες ακύρωσης θορύβου Ultra, General και Cozy, που βασίζονται σε αλγόριθμους νευρωνικών δικτύων τεχνητής νοημοσύνης, διακρίνοντας τις φωνές από τον θόρυβο του περιβάλλοντος, μπορείς να ακούς δυνατά και καθαρά όπου κι αν βρίσκεσαι χωρίς ανεπιθύμητους θορύβους, όπως σε ένα αεροδρόμιο, σε έναν σταθμό μετρό ή ένα εστιατόριο.

Αν πάλι, δεν έχεις εφαρμόσει τα ακουστικά σωστά στα αυτιά σου, τα FreeBuds 5i φροντίζουν να μειώνουν τις απώλειες χαμηλών συχνοτήτων ώστε, ακόμη κι αν δεν φοριούνται στο βέλτιστο επίπεδο, να παρέχουν “αψεγάδιαστο” ήχο.


Έτσι, μπορείς να απολαύσεις τον αυθεντικό ήχο που θα σε εμψυχώσει όσο γυμνάζεσαι, να συγκεντρωθείς στο διάβασμά σου ή να αφοσιωθεί σε μία επαγγελματική κλήση σε πολυσύχναστα μέρη, χωρίς παρεμβολές.

Από το laptop στο κινητό κι από το κινητό στο tablet, ένα κουμπί δρόμος…

Το HUAWEI FreeBuds 5i μπορεί επίσης να συνδεθεί με δύο συσκευές ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεων, υπολογιστών, tablet, κινητών τηλεφώνων και άλλων. Όταν, λοιπόν, θα είναι ήδη συνδεδεμένα στον υπολογιστή σου και θα ακούσεις το κινητό σου να χτυπά, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω από το πάτημα ενός κουμπιού για να περάσεις από τη μία συσκευή στην άλλη μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.


Η dual device connection που “ελίσσεται” μεταξύ διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων Android, iOS και Windows χωρίς χειροκίνητη εναλλαγή συνδεσιμότητας, φέρνει επανάσταση στη συνδεσιμότητα των ασύρματων ακουστικών με παραπάνω από μία συσκευές.

Η εμπειρία του ήχου σε… εικόνες

Η HUAWEI “χωρά” τα ασύρματα ακουστικά σε όλες τις συσκευές σου. Με κάποιες άλλες πάλι φροντίζει να τα φέρνει ακόμα πιο κοντά. Όπως με το αγαπημένο σου smartphone, το οποίο βρίσκει στο FreeBuds 5i ένα σημαντικό και καινοτόμο εργαλείο στη λήψη φωτογραφιών που θα γίνει το αγαπημένο κουμπί σε κάθε ξεχωριστή σου στιγμή.


Το HUAWEI FreeBuds 5i σου επιτρέπει να τραβήξεις μια φωτογραφία εξ αποστάσεως κάνοντας ένα απλό double-tap στα ακουστικά σου παρέχοντας τη δυνατότητα για στιγμιότυπο οθόνης.

Αντοχές που δεν θα σε προδώσουν ποτέ

Εκτός από την ευελιξία στη συνδεσιμότητα, τα νέα ακουστικά της HUAWEI σού προσφέρουν και σιγουριά πως δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς μία μελωδική συντροφιά σε κάθε σου δραστηριότητα. ‘Εχουν μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 28 ωρών με μια πλήρη φόρτιση και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης σε μόλις 15 λεπτά για υποστήριξη 4 ωρών αναπαραγωγής ήχου.


Η θήκη χρειάζεται μόλις μισή ώρα για μία πλήρη φόρτιση όταν τα ακουστικά δεν είναι μέσα σε αυτή, ενώ όταν δεν είναι πλήρως φορτισμένα, μπορούν να αναπαράγουν 4 ώρες ήχου με φόρτιση μόλις 15 λεπτών.

Παράλληλα, η πιστοποίηση ΙΡ54 τα κάνει ανθεκτικά σε υγρασία και ιδρώτα, ενώ η θήκη κρατάει μαγνητικά κάθε ακουστικό, ώστε να εφαρμόζουν σωστά και σταθερά μέσα σε αυτή.

Διατίθενται σε τρία χρώματα, γαλάζιο, μαύρο και λευκό και μπορούν να γίνουν δικά σου αφού διατίθενται σε προσιτή τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα