Huawei Mate 20 Pro: Πρεμιέρα με προσφορά στην Ελλάδα

Huawei Mate 20 Pro: Πρεμιέρα με προσφορά στην Ελλάδα
Η νέα σειρά Huawei Mate 20 Series

Η ναυαρχίδα της Huawei, το Mate 20 Pro κυκλοφορεί από 1η Νοεμβρίου σε όλα τα καταστήματα των συνεργατών της. Ποια είναι η προσφορά και γιατί πρέπει να βιαστείτε

Το HuaweiMate 20 Pro, το IntelligentPhone, με τον κορυφαίο επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης Kirin 980, την τριπλή κάμερα Leica με υπερευρυγώνιο φακό, τις κορυφαίες τεχνολογίες ταχύτατης, ασύρματης και αντίστροφης ασύρματης φόρτισης, τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος ενσωματωμένο στην οθόνη και το εξαιρετικό του design, είναι από σήμερα διαθέσιμο στα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Έως και τις 31 Οκτωβρίου η συσκευή, η προτεινόμενη λιανική τιμή της από σήμερα είναι 1.049 ευρώ, ήταν διαθέσιμη μονάχα με προπαραγγελία με δώρο το νέο Smartwatch HUAWEI GT, προτεινόμενης λιανικής τιμής 249 ευρώ. Σύμφωνα με την εταιρεία η ανταπόκριση των καταναλωτών ήταν πέραν κάθε προσδοκίας με τις προπαραγγελίες να αγγίζουν αριθμούς ρεκόρ.

Η Huawei, σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι, για να γιορτάσει το λανσάρισμα του υπερσύγχρονου νέου smartphone της και θέλοντας να επιβραβεύσει αυτό το θερμό καλωσόρισμα και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι καταναλωτές στα προϊόντα της δίνει την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές να επωφεληθούν από το εξαιρετικό αυτό deal και να αποκτήσουν το νέο smartphone μαζί με το νέο HuaweiWatchGT.

Αυτό τοdeal θα ισχύσει μόνο για την 1η Νοεμβρίου 2018 από τις 17:00 έως τις 21:00, για αγορές είτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα του THEMALLATHENS και MediaMarkt (κατάστημα Αμαρουσίου) και σε όλα τα onlineshops όλων των συνεργαζόμενων καταστημάτων (Γερμανός, Cosmote, Kωτσόβολος, Mediamarkt, Πλαίσιο, Public, Vodafone, Wind, Electronet, Welcome Stores, you.gr).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα