Η Aqurance βραβεύτηκε ως μια από τις πιο καινοτόμες tech startups της Ευρώπης

Η Aqurance βραβεύτηκε ως μια από τις πιο καινοτόμες tech startups της Ευρώπης

Διεθνής διάκριση στο θεσμό των Red Herring Top 100 Europe 2015 για την Aqurance, που βραβεύθηκε ως μια από τις πιο καινοτόμες tech startups της Ευρώπης

Η Aqurance ανακηρύχθηκε Red Herring Top 100 Europe. Κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης των παγκοσμίου φήμης επιχειρηματικών βραβείων Red Herring Top 100 Europe, η ομάδα της Aqurance παρέλαβε το βραβείο. Πρόκειται για άλλη μια επιτυχία της εταιρίας καθώς ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες καινοτόμες εταιρείες που διαθέτουν επαναστατικές τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες, στο Ευρωπαϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Τα βραβεία Red Herring έχουν κατά καιρούς αναδείξει στο παρελθόν εταιρείες κολοσσούς όπως: Facebook, Spotify, Skype και eBay. Εταιρείες που έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε σήμερα. 

Για την ομάδα της Aqurance, η βράβευση μέσα από έναν διεθνούς φήμης θεσμό, όπως τα Red Herring, είναι μια ξεχωριστή επιτυχία. Μέσα στη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, εταιρίες όπως η Aqurance καταφέρνουν να βραβεύονται και να διακρίνονται για τις τεχνολογικές τους καινοτομίες.

"Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την αναγνώριση που λάβαμε από τα Red Herring Top Europe 100. Η ταλαντούχα ομάδα, η ανοδική πορεία ανάπτυξής καθώς και η ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε ήταν ορισμένοι από τους λόγους που μας βοήθησαν να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο." δήλωσε ο CEO της Aqurance, κος Νικολόπουλος.

Σχετικά με τα Red Herring Awards

Τα βραβεία Red Herring συγκεντρώνουν κάθε χρόνο τις πιο δυναμικές επενδυτικές εταιρείες και τις πιο καινοτόμες τεχνολογικά startups σε μια εκδήλωση όπου συζητούνται θέματα για το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις αναδυόμενες τάσεις.

Η ομάδα των Red Herring επέλεξε εταιρείες που ξεχωρίζουν για τις τεχνολογικές τους καινοτομίες μέσα από ένα σύνολο εκατοντάδων στην Ευρώπη. Οι υποψήφιοι αξιολογούνται σε 20 ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια: κατά πόσο "διαταράσσουν" την αγορά στην οποία δραστηριοποιούνται, το αποτύπωμά τους στην αγορά, την τεχνολογική καινοτομία, την εκτέλεση στρατηγικής, την οικονομική τους απόδοση, καθώς και την επίδρασή τους στην κοινωνία. Επιπλέον, αξιολογείται το κατά πόσο έχουν διεισδύσει σε αναδυόμενες αγορές.

Σχετικά με την Aqurance

Η Aqurance είναι μια εταιρία παροχής συμβουλευτικών και τεχνολογικών υπηρεσιών στην παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία με γραφεία σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Νέο-ιδρυθείσα, με εξαιρετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, διαχειρίζεται εργαλεία υψηλής τεχνολογίας μέσα από στρατηγικές συμμαχίες με παγκόσμιους ομίλους λογισμικών, παρέχοντας digital υπηρεσίες για την ενίσχυση των πωλήσεων των φαρμακευτικών εταιριών. Δημιουργήθηκε από μια ομάδα ήδη έμπειρων στελεχών με προϋπηρεσία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών στην φαρμακευτική αγορά. Με όραμα την επιτυχία και αποτελεσματική υποστήριξη του πελάτη, η Aqurance εξειδικεύεται σε CRM, CLM, έρευνα αγοράς και Analytics.

SHARE:

24Media Network