iPhone 6s: Πότε έρχεται στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει

iPhone 6s: Πότε έρχεται στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει

Έχοντας πουλήσει ήδη 13 εκατ. συσκευές μέσα σε ένα τριήμερο το iPhone 6s λανσάρεται σε λίγες ημέρες και στην ελληνική αγορά

Στην δεύτερη “φουρνιά” χωρών – όπως και στις προηγούμενες φορές – που θα λανσαριστεί το νέο τηλέφωνο της Apple βρίσκεται η Ελλάδα.  Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας , ο επίσημος διανομέων της Apple στην Ελλάδα iSquare, το iPhone 6s θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγω για τις 2 του μήνα όμως η υψηλή ζήτηση στην πρώτη ζώνη πήγε λίγο πίσω το λανσάρισμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αpple ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι έχει ήδη πουλήσει περισσότερα από 13 εκ. νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, μέσα σε μόλις τρεις μέρες, μετά την επίσημη έναρξη διάθεσης του προϊόντος.

Σε ότι αφορά την τιμή κυκλοφορίας, με βάση την πολιτική που ακολουθήθηκε στις αγορές της ευρωζώνης που έχει ήδη κυκλοφορήσει, εκτιμάται ότι στην ελληνική αγορά το iPhone 6S θα τιμάται ελαφρώς κάτω από τα 800 ευρώ και για το iPhone 6s Plus από 900 ευρώ.

Η βασική διαφοροποίηση με ότι έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα είναι ότι τα νέα μοντέλα δίνουν μια νέα διάσταση στο Multi-touch περιβάλλον με την εισαγωγή του 3D Touch, μια καινοτομία που ανιχνεύει τη δύναμη με την οποία πιέζεις την οθόνη ώστε να έχεις απίστευτη αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο. Διαθέτουν υπέροχη οθόνη Retina και μεταλλικά φινιρίσματα από ανθεκτικό αλουμίνιο που πλέον περιλαμβάνει και καινούργια απόχρωση, ροζ – χρυσαφί.

Τα καινούργια iPhone, έρχονται με το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 9, το οποίο είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα