Leica M-E (Typ 240): Επίσημα η “προσιτή” entry-level rangefinder κάμερα της εταιρείας

Leica M-E (Typ 240): Επίσημα η “προσιτή” entry-level rangefinder κάμερα της εταιρείας

Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, είναι χειροποίητη με κατασκευή που συνδυάζει γκρι ανθρακίτη και γνήσιο δέρμα, ενώ προσφέρει στον χρήστη προστασία από σκόνη και σταγόνες νερού.

Ονειρευόσουν πάντοτε να αγοράσεις μια κάμερα Leica αλλά θεωρούσες απαγορευτική την τιμή τους; Αν δεν περιμένεις κάποια σημαντική ενίσχυση των οικονομικών σου, τότε θα μείνεις με το όνειρο, αφού ακόμη και τα entry-level μοντέλα της εταιρείας είναι μάλλον απλησίαστα.

Όπως για παράδειγμα η νέα Leica M-E (Typ 240), που θεωρείται η πιο προσιτή entry-level rangefinder κάμερα της. Η τιμή της ορίστηκε στα $3995 μόνο για το σώμα και προσφέρει αισθητήρα 24MP CMOS, ISO με εύρος μόλις 200-6400, λήψη video σε ανάλυση μόνο έως 1080p, 3fps burst mode, κεραία WiFi και οθόνη 3.0” TFT (ανάλυση 920k-dot). Είναι συμβατή, πάντως, με σχεδόν οποιονδήποτε φακό M-mount.

Η Leica M-E (Typ 240) θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, είναι χειροποίητη με κατασκευή που συνδυάζει γκρι ανθρακίτη και γνήσιο δέρμα, ενώ προσφέρει στον χρήστη προστασία από σκόνη και σταγόνες νερού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα