Μάθε πώς λειτουργεί το Google Search μέσα από επίσημο βίντεο της εταιρείας

Google
Google 123RF.COM

Η Google δημοσίευσε ένα επεξηγηματικό βίντεο, προκειμένου να μας λύσει τις απορίες σχετικά με το πώς εμφανίζονται τα αποτελέσματα μετά από μια αναζήτηση.

Μπορεί να το χρησιμοποιούμε καθημερινά εδώ και πολλά πολλά χρόνια, παρόλα αυτά, η πλειοψηφία των χρηστών δεν έχουμε καταλάβει πώς ακριβώς λειτουργεί η υπηρεσία Google Search και με ποια κριτήρια εξυπηρετεί τα αιτήματα αναζήτησης που της δίνουμε. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα σχετικά με το ενδεχόμενο τα αποτελέσματα αναζήτησης να είναι “προκατειλλημένα”, ειδικά όταν αφορούν πολιτικό περιεχόμενο.

Γι’ αυτό, η Google αποφάσισε να δημοσιεύεσει ένα νέο επεξεγηματικό video που προσπαθεί να διασαφηνίσει τον τρόπο λειτουργίας της μηχανής αναζήτησης. Ο τίτλος του είναι “How Google Search Works” και αποτελεί μια νέα έκδοση ενός παλαιότερου video, με έξτρα δύο λεπτά για να χωρέσει περισσότερα στοιχεία.

Για να πούμε την αλήθεια, δεν θα λυθούν όλες οι απορίες που ενδεχομένως έχετε, αλλά και πάλι αξίζει να το παρακολουθήσετε.

Πηγή: 

techgear.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Google
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γαλλία: Ο Τύπος αντεπιτίθεται στη Google - Γιατί την κατηγορεί

Η Google αποκαλύπτει τις εταιρείες που θα αναβαθμίσουν σε Android 10 πριν το τέλος του 2019

ΙΒΜ: Η Google δεν πέτυχε "κβαντική υπεροχή" στους υπολογιστές

SHARE: