Mozilla: Αλλάζει το logo του μετά από αρκετά χρόνια

Mozilla: Αλλάζει το logo του μετά από αρκετά χρόνια

Νέα σχήματα, μια πιο μοντέρνα γραμματοσειρά και νέα χρωματική παλέττα χαρακτηρίζουν τα νέα logos του Mozilla, ο οποίος έχει βάλει στόχο να διευρύνει ακόμη περισσότερο την αναγνωρισιμότητα του brand.

Ο οργανισμός Mozilla ετοιμάζει αρκετά καινούργια πράγματα, όπως για παράδειγμα το λανσάρισμα της δικής του συνδρομητικής υπηρεσίας Firefox Premium, και κρίνει ότι ήρθε ο καιρός να ανανεώσει τους λογοτύπους των διάφορων εφαρμογών και υπηρεσιών του.

Μερικοί μπορεί να θυμάστε ότι ζητούσε τη γνώμη των χρηστών από πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά τώρα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τα νέα logos με βάση την κατεύθυνση που πήραν από την κοινότητα. Νέα σχήματα, μια πιο μοντέρνα γραμματοσειρά και νέα χρωματική παλέττα χαρακτηρίζουν τα νέα logos του Mozilla, ο οποίος έχει βάλει στόχο να διευρύνει ακόμη περισσότερο την αναγνωρισιμότητα του brand.

Όπως σημειώνει το techgear.gr συμμετοχή των χρηστών δεν σταματά εδώ, καθώς ο οργανισμός εξακολουθεί να δέχεται τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις για βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει. Για την ώρα, πάντως, βλέπουμε τα logos των πιο βασικών υπηρεσιών όπως είναι το Firefox Send, το Firefox Monitor, το Firefox Lockwise και φυσικά ο Firefox browser.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα