PlayStation 5: Νέα renders μας δίνουν μια τελείως διαφορετική εικόνα

PlayStation 5: Νέα renders μας δίνουν μια τελείως διαφορετική εικόνα
Techgear.gr

Όπως όλα δείχνουν η μορφή της νέας παιχνιδοκονσόλας PlayStation 5 της Sony θα είναι εντελώς διαφορετική όταν θα είναι έτοιμη για να κυκλοφορήσει στα καταστήματα.

Παρά την επαναλαμβανόμενη δημοσίευση φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, πατεντών και renders για το dev kit του PlayStation 5, θεωρείται δεδομένο ότι η μορφή της νέας παιχνιδοκονσόλας θα είναι εντελώς διαφορετική όταν θα είναι έτοιμη για να κυκλοφορήσει στα καταστήματα. Μέχρι σήμερα έχουμε συνηθίσει την ογκώδη κατασκευή με το χαρακτηριστικό V στο κέντρο για την καλύτερη δυνατή ψύξη, ωστόσο, σήμερα έρχονται στη δημοσιότητα ορισμένα νέα renders που αλλάζουν ριζικά αυτήν την εικόνα.

Ειδικότερα, στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Techgear.gr, μπορείτε να δείτε, τα νέα renders του PlayStation 5 απεικονίζουν μια πιο “ορθόδοξη” παιχνιδοκονσόλα που θυμίζει περισσότερο τα PS4/PS4 Pro. Απλές γραμμές, αρκετοί “αεραγωγοί” για να ψύχεται απ’ όλες τις πλευρές και δυνατότητα να στέκεται οριζόντια ή κάθετα, όπως το νέο Xbox Series X που γνωρίσαμε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο από αυτά που βλέπουμε και θα περιμένουμε τη Sony να αποκαλύψει μέσα στις επόμενες εβδομάδες τουλάχιστον τον σχεδιασμό του PS5, ως απάντηση στην ξαφνική κίνηση της Microsoft στα The Game Awards 2019.

Techgear.gr
Techgear.gr
Techgear.gr
 

Πότε θα κυκλοφορήσει το PlayStation 5

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony, το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020 (Νοέμβριος – Δεκέμβριος). Δεν αποκλείεται η παρουσίαση να πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2020, ενώ η τιμή του αναμένεται στα €499.

Τι περιμένουμε να δούμε στο PlayStation 5

  • Νέο custom octa-core επεξεργαστή AMD Zen 2 8C/16T βασισμένο στην τρίτη γενιά AMD Ryzen (7nm Zen 2)
  • Νέο custom επεξεργαστή γραφικών βασισμένο στην AMD Radeon RDNA Navi (σχεδόν ισάξιο σε ισχύ με την Nvidia GeForce RTX 2080)
  • Υποστήριξη γραφικών ανάλυσης 8K και 4K στα 120Hz
  • Υποστήριξη τεχνολογίας Ray-Tracing
  • Υποστήριξη 3D surround sound
  • Αποθηκευτικό χώρο SSD (αντί HDD) για σημαντικά ταχύτερους χρόνους φόρτωσης
  • Συμβατότητα με τα παιχνίδια του PS4 (backwards compatibility)
  • Οπτικό drive με υποστήριξη δίσκων Blu-ray χωρητικότητας 100GB

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version