Ποια True Wireless ακουστικά της Belkin σου ταιριάζουν;

Ποια True Wireless ακουστικά της Belkin σου ταιριάζουν;

Τα ασύρματα ακουστικά αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα πιο χρήσιμα και βολικά gadgets της καθημερινότητάς μας!

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι πωλήσεις τους έχουν εκτοξευτεί το τελευταίο διάστημα. Εκτός από απεριόριστο ήχο, μας προσφέρουν και την ελευθερία που χρειαζόμαστε, χωρίς να ανησυχούμε μήπως μπερδευτεί το καλώδιο των handsfree. Μπορούμε να τα φοράμε όλη μέρα για να μιλάμε με ασφάλεια στο κινητό όσο οδηγούμε, για να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική όσο γυμναζόμαστε, ακόμα και για να ακούμε τον ήχο από τις αγαπημένες μας σειρές και ταινίες στις πλατφόρμες streaming όσο οι άλλοι γύρω μας… κοιμούνται.

Με το ενδιαφέρον του κοινού να αυξάνεται, η αγορά πλέον έφτασε στο σημείο να κατακλύζεται από επιλογές σε ασύρματα ακουστικά. Ανάμεσα σε εκείνες που ξεχωρίζουν είναι και αυτές της Belkin, του κορυφαίου brand παγκοσμίως στα αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης. Η νέα της σειρά True Wireless συνδυάζει state-of-the-art τεχνολογία και υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Ποιο είναι όμως το ιδανικό μοντέλο που θα καλύψει άριστα τις ανάγκες σου; Έλα να το ανακαλύψουμε μαζί μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

#1 SOUNDFORM™ Move Plus | Τα ακουστικά που χρειάζεσαι πραγματικά

Απόλαυσε την ελευθερία των πραγματικών ασύρματων ακουστικών με απρόσκοπτη bluetooth σύνδεση και χειρισμό αφής! Τα SOUNDFORM™ Move Plus της Belkin είναι φτιαγμένα για να σου προσφέρουν μία αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας εμπειρία ακρόασης για μουσική, podcast και κλήσεις. Οι ελαχιστοποιημένες καθυστερήσεις (lags) στον ήχο σου εξασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία ροής βίντεο και άλλων streaming media. Η αυτονομία θήκης πλέον ανεβαίνει στις 19 ώρες, ενώ μπορείς να τα φορτίσεις και με Micro USB, αλλά και ασύρματα. Το δε εντυπωσιακό οβάλ σχήμα τους σε συνδυασμό με το μαύρο χρώμα τους κάνουν την διαφορά και σε αισθητικό επίπεδο.

Ανακάλυψέ τα εδώ.

#2 SOUNDFORM™ Rise | Ανώτερη εμπειρία ήχου και άνεσης

Απόλαυσε εξαιρετικό ήχο και διάρκεια ζωής μπαταρίας από τα ακουστικά σου. Είτε ακούς την αγαπημένη σου playlist είτε πραγματοποιείς μία κλήση, τα δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό σου εξασφαλίζουν πεντακάθαρο ήχο, ενώ οι 7 ώρες αδιάκοπης λειτουργίας τους, με μία μόνο φόρτιση, σε βάζουν στο ρυθμό όλη μέρα. Τα ακουστικά είναι απολύτως φορητά και ελαφριά (βάρος μόλις 4,1 γραμμάρια το καθένα), ώστε να μην επιβαρύνουν καθόλου τα αυτιά σου. Διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει βολική και ασφαλή τοποθέτηση ακόμα και κατά την έντονη άσκηση. Θα τα βρεις σε 3 μοναδικά χρώματα: μαύρο, μπλε και άσπρο.

Ανακάλυψέ τα εδώ.

#3 SOUNDFORM™ Play | Αναπαραγωγή ήχου που δε σταματά!

Για σένα που θέλεις να απολαμβάνεις τις πιο συναρπαστικές ηχητικές περιπέτειες non-stop, σου προτείνουμε τα ακουστικά SOUNDFORM Play earbuds. Εκτός από τις 8 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής για κάθε ακουστικό, η μικρή θήκη φόρτισης σου προσφέρει 30 επιπλέον ώρες φόρτισης. Έτσι, έχεις στην διάθεσή σου 38 ώρες συνολικά για να μιλήσεις, να ακούσεις και να πραγματοποιήσεις αδιάκοπο streaming, χωρίς να χρειαστεί να διακόψεις για φόρτιση. Επιπλέον, εξοπλίζονται με Bluetooth® 5.2 για ακόμα πιο εύκολη σύνδεση από απόσταση 10 μέτρων. Θα τα βρεις σε μαύρα, λευκά, μπλε και ροζ.

Ανακάλυψέ τα εδώ.

#4 SOUNDFORM™ Freedom | Η top Belkin πρόταση!

Τα νέα SOUNDFORM™ Freedom είναι εδώ! Νέα προσθήκη στη σειρά True Wireless της Belkin, αποτελούν ένα από τα πρώτα ακουστικά παγκοσμίως που είναι συμβατά με τεχνολογία Apple My Find που σου επιτρέπει να παρακολουθείς και να εντοπίζεις τη θήκη φόρτισης από το κινητό σου. Σε επίπεδο ήχου, μεταφέρουν την εμπειρία ακρόασης σε εντελώς νέο επίπεδο χάρη στο βαθύ τους μπάσο και την κρυστάλλινη απόδοσή τους σε μεσαίες και υψηλές συχνότητες. Προσφέρουν αυτονομία 8 ωρών με κάθε φόρτιση, η οποία μπορεί να επεκταθεί σε 28 ώρες συνολικά. Είναι διαθέσιμα σε λευκά και μαύρα.

Ανακάλυψέ τα εδώ.

+1# SOUNDFORM™ Nano | Τα κατάλληλα ακουστικά για τα παιδικά αυτάκια!

Δεν είμαστε όμως μόνο εμείς οι μεγάλοι που αγαπάμε τα gadgets ασύρματων ακουστικών. Οι μικροί μας φίλοι που βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης χρειάζονται ειδικά ακουστικά τα οποία και θα φροντίζουν για τη σωστή ακρόαση της αγαπημένης τους μουσικής. Τα νέο SOUNDFORM Nano δημιουργήθηκαν για να προστατεύουν τα ευαίσθητα παιδικά αυτάκια, περιορίζοντας αυτόματα την ένταση του ήχου στα 85dB. Επιπλέον, προσφέρουν 5 ώρες αναπαραγωγής και επιπλέον 19 ώρες αυτονομίας με χρήση της θήκης, ενώ διαθέτουν πιστοποίηση IPX5 για αντοχή στο νερό και τον ιδρώτα. Είναι διαθέσιμα σε τρία αγαπημένα χρώματα των παιδιών: λευκά, ροζ και μπλε.

Ανακάλυψέ τα εδώ.

Απόκτησε σήμερα τα νέα σου Belkin ακουστικά!

Επικοινωνία με κρυστάλλινο ήχο, αντοχή στον ιδρώτα, αψεγάδιαστη ποιότητα ήχου ή κορυφαίο design; Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου, η νέα σειρά True Wireless ακουστικών της Belkin είναι σίγουρο ότι θα τις καλύψει. Η εταιρεία που αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας παγκοσμίως διασφαλίζει ότι κάθε προϊόν της κατασκευάζεται προσεχτικά, από υλικά υψηλής ποιότητας και ελέγχεται διεξοδικά μέχρι να φτάσει σε σένα. Έτσι, όποια ακουστικά της και αν επιλέξεις, είσαι απόλυτα σίγουρος ότι θα αξίζουν. Ανακάλυψε τώρα τα ιδανικά για σένα στο www.belkingreece.gr και απόκτησέ τα μέσα από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων του brand σε όλη την Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version