Πώς η Microsoft θα βοηθήσει την επιχείρησή σου

Πώς η Microsoft θα βοηθήσει την επιχείρησή σου

Η νέα σειρά προϊόντων Surface αλλάζει τα εργασιακά δεδομένα.

Κάποτε ήταν το μολύβι, μετά ακολούθησε το στυλό και τώρα είναι η σειρά των tablet. To must εργαλείο για κάθε επιχείρηση και κάθε remote εργαζόμενο, το οποίο αποτελεί προέκταση του χεριού και απόλυτο σύμμαχο προς την επαγγελματική επιτυχία. Με την πανδημία δε, να ενισχύει έτι περισσότερο την ανάγκη για τεχνολογίες αιχμής, η στροφή προς έξυπνες, προσιτές και λειτουργικές λύσεις καθίσταται ακόμη πιο απαραίτητη.


Αντιλαμβανόμενη τα παραπάνω, η Microsoft δημιούργησε και προσφέρει την γκάμα προϊόντων Surface. Τρία νέα tablet υψηλής τεχνολογικής αξίας με high tech λογισμικό, τα οποία μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε πιθανό και απίθανο project, προσφέροντας άμεσες, έξυπνες και κυρίως αξιόπιστες λύσεις. Κι αυτό είτε βρίσκεσαι στο γραφείο, είτε βρίσκεσαι στο σπίτι σου, είτε βρίσκεσαι στην… παραλία. Ας δούμε όμως, ποια είναι αυτά τα τρία πολυεργαλεία, τα οποία μπορούν να διευκολύνουν τόσο πολύ το έργο της κάθε επιχείρησης:

Surface Pro 7+ για επιχειρήσεις

Έχοντας τη δυνατότητα σύνδεσης από οποιοδήποτε σημείο, πρόκειται επί της ουσίας για έναν επαγγελματικό φορητό υπολογιστή, ο οποίος προσφέρεται σε σχήμα tablet (2 σε 1), επιτρέποντας σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους να κάνουν τη δουλειά τους remote, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Ως βασικό χαρακτηριστικό έχει τον ταχύτατο επεξεργαστή Intel® Core™ 11ης γενιάς (2,1 φορές ταχύτερος), καθώς και την πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, η οποία «κρατάει» σχεδόν δύο εργασιακές ημέρες (έως 15 ώρες). Προσφέρεται δε, με προαιρετική δυνατότητα LTE Advanced.

  • Οθόνη: PixelSense™ 12,3″ με ανάλυση: 2736 x 1824 (267 PPI) και δυνατότητα επαφής 10 σημείων
  • Μνήμη: Έως 32 GB LPDDR4x RAM (Wi-Fi)
  • Αφαιρούμενη μονάδα αποθήκευσης σταθερής κατάστασης (SSD) έως 1 TB (Wi-Fi)

Surface Laptop 4 για επιχειρήσεις

Με έως και 70% μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά και ισχυρότερη μπαταρία (έως 19 ώρες αυτόνομης λειτουργίας), το Surface Laptop 4 μπορεί να αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο της κάθε επιχείρησης. Το γεγονός δε, ότι είναι εξαιρετικά λεπτό προσφέρει πολύ μεγάλη ευελιξία. Την ίδια ώρα, διαθέτει κάμερα HD 720, επιτρέποντας την πραγματοποίηση υψηλής ευκρίνειας βιντεοκλήσεων στο Microsoft Teams2 ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, ενώ χάρη στον αφαιρούμενο SSD η επιχείρηση και ο επαγγελματίας μπορεί να διατηρήσει τον έλεγχο όλων των ευαίσθητων πληροφοριών σ’ ένα SSD έως 1 TB. Παρέχεται σε δύο διαστάσεις (13,5’’ και 15’’), με οθόνη PixelSense, της οποία η ανάλυση φθάνει τα 201 ppi (2256 x 1504 και 2496 x 1664).

  • Μνήμη: 8 GB, 16 GB ή 32 GB LPDDR4x RAM
  • Επεξεργαστής:
  1. Τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel® Core™ i5-1145G7 11ης γενιάς
  2. Τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel® Core™ i7-1185G7 11ης γενιάς
  3. Επεξεργαστής AMD Ryzen™ 5 4680U Mobile με γραφικά Radeon™ Microsoft Surface®
  • Edition (6 πυρήνες)

4. Επεξεργαστής AMD Ryzen™ 7 4980U Mobile με γραφικά Radeon™ Microsoft Surface®

Edition (8 πυρήνες)

  • Βάρος: 1.265 και 1.542 γραμμάρια

Surface Go 2 for Business

Ακόμη μία επιλογή 2 σε 1, η οποία έχει ως ειδοποιό διαφορά το εξαιρετικά μικρό βάρος, καθώς με μόλις 544 γραμμάρια είναι το ελαφρύτερο στην κατηγορία του, διευκολύνοντας αισθητά την εκτός γραφείου και remote εργασία. Το Surface Go 2 έχει ταχύτερη πολυδιεργασία, αλλά και μεγαλύτερη – φωτεινότερη οθόνη (PixelSence 10,5’’), με ανάλυση 1920 x 1280 (220 ppi), αναλογία διαστάσεων 3:2, αναλογία αντίθεσης 1500:1, καθώς και αφή 10 σημείων.

  • Διαστάσεις: 245 mm x 175 mm x 8,3 mm
  • Μνήμη: 4GB ή 8GB RAM
  • Επεξεργαστής: 8ης γενιάς Intel® Core™ m3 ή Intel® Pentium® Gold 4425Y
  • Χώρος αποθήκευσης: Μονάδα eMMC: 64GB (Wi-Fi) ή Μονάδα αποθήκευσης σταθερής κατάστασης (SSD) 128GB (Wi-Fi ή LTE) ή 256GB (LTE)
  • Διάρκεια μπαταρίας: Έως 10 ώρες τυπικής χρήσης συσκευής
  • Κάρτα γραφικών Intel® UHD Graphics 615

Δωρεάν αντικατάσταση με την προηγμένη ανταλλαγή

Εάν μάλιστα, μία επιχείρηση διαθέτει ελαττωματική ή χαλασμένη συσκευή, τότε η υπηρεσία προηγμένης ανταλλαγής της Microsoft προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση, αποστέλλοντας συσκευή αντικατάστασης πριν την επιστροφή της ελαττωματικής συσκευής. Μ’ αυτόν τον τρόπο, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος ή επιβάρυνση, η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει απρόσκοπτα την δραστηριότητά της, χωρίς να μένουν πίσω οι δουλειές και να χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Η υπηρεσία διατίθεται με τα ακόλουθα προϊόντα Surface:

  • Surface Pro 7+
  • Surface Laptop Gο
  • Surface Go 2
  • Surface Book 3
  • Surface Pro 7
  • Surface Pro X

Η high tech άνεση γίνεται ανάγκη

Λαμβάνοντας υπόψη τον ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας μας, είναι σαφές ότι η κάθε επιχείρηση, εφόσον επιθυμεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και να παραμείνει ανταγωνιστική, θα πρέπει να «εξοπλίσει» τους υπαλλήλους με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Δηλαδή με μικρού μεγέθους, ελαφριές και τεχνολογικά άρτιες συσκευές, οι οποίες παράλληλα επιτρέπουν την εργασία από οπουδήποτε, προσφέροντας ευελιξία, έξυπνες λύσεις και κυρίως, ικανοποίηση σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και εργαζόμενους. Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών των προϊόντων Microsoft Surface για επιχειρήσεις.

Λίστα εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Microsoft – Microsoft Surface για επιχειρήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα