Προβλήματα ξανά σε Facebook και Instagram

Προβλήματα ξανά σε Facebook και Instagram
Facebook app AP

Καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν στο Instagram και το Facebook την Παρασκευή. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που οι δύο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αντιμετώπισαν πρόβλημα.

Προβλήματα στη λειτουργία τους για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες παρουσίασαν την Παρασκευή (08/10) Instagram και Facebook.

Πολλοί χρήστες απ’ όλο τον κόσμο ανέφεραν ότι δεν φόρτωνε η αρχική σελίδα του instagram ενώ υπήρξαν και κάποιες αναφορές για τη σελίδα του Facebook.

Ο εξειδικευμένος ιστότοπος Downdetector, που παρακολουθεί συστηματικά τα τεχνικά προβλήματα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε ότι υπήρχαν περισσότερα από 36.000 περιστατικά ανθρώπων που ανέφεραν προβλήματα με το Instagram την Παρασκευή. Υπήρχαν επίσης περισσότερα από 800 αναφορές για προβλήματα με το Messenger, την πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook.

Ο Downdetector παρακολουθεί μόνο τις διακοπές λειτουργίας συγκεντρώνοντας αναφορές κατάστασης από σειρές πηγών, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων που υποβάλλονται από χρήστες στην πλατφόρμα του. Η διακοπή μπορεί να έχει επηρεάσει μεγαλύτερο αριθμό χρηστών.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη σε Facebook, Messenger, Instagram και WhatsApp επικράτησε μπλακ άουτ διάρκειας έξι ωρών. Η εταιρία απέδωσε την πολύωρη διακοπή λειτουργίας σε λάθος σε συντήρηση ρουτίνας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα