Public και ΔΕΣΜΟΣ πορεύονται χέρι-χέρι στην Ψηφιακή Μέριμνα

Public και ΔΕΣΜΟΣ πορεύονται χέρι-χέρι στην Ψηφιακή Μέριμνα

Το Public στηρίζει το πρόγραμμα “Δεσμός για τα Σχολεία” και συνεισφέρει στον εξοπλισμό σχολείων που βρίσκονται σε “δύσκολες” περιοχές.

Το πρόγραμμα “Ψηφιακή Μέριμνα”, το οποίο τρέχει ήδη από τις αρχές Μαρτίου, σχεδιάστηκε έτσι ώστε να δώσει βοήθεια σε πολλές χιλιάδες οικογένειες να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους όσον αφορά desktop, laptop ή tablet. Ο ΔΕΣΜΟΣ και το Public αναγνωρίζουν, όμως, πως υπάρχουν και άλλες, πιο δύσκολες περιπτώσεις, όπως σχολεία σε υποβαθμισμένες ή απομακρυσμένες περιοχές, τα οποία δεν καλύπτονται από την Ψηφιακή Μέριμνα. Ειδικά στη δύσκολη περίοδο την οποία διανύουμε, η βοήθεια σε περιπτώσεις οι οποίες δεν αφορούν σε μαθητές, αλλά στα ίδια τα σχολεία τα οποία αντιμετωπίζουν ελλείψεις, είναι υπερπολύτιμη και ζωτικής σημασίας.

Ο ΔΕΣΜΟΣ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο στοχεύει στο να βοηθήσει τους κοινωφελείς φορείς να λειτουργήσουν καλύτερα και να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Μέσα από τις δωρεές, τόσο των απλών πολιτών, όσο και μεγάλων εταιρειών, φροντίζει να διοχετεύει πόρους εκεί που χρειάζονται περισσότερο, κάθε στιγμή. Προφανώς, η επιδίωξη είναι κάθε δωρεά να έχει τον μέγιστο αντίκτυπο.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο λειτουργεί και το πρόγραμμα “Δεσμός για τα Σχολεία”, το οποίο βρίσκεται στο 7ο έτος λειτουργίας του, και έχοντας βοηθήσει πολλά σχολεία σε περιοχές όπως η Φλώρινα, οι Σέρρες, η Αλεξανδρούπολη, η Νάξος, η Ικαρία, αλλά και πιο κοντινές περιοχές όπως το Ίλιον και οι Συκιές. Ο ΔΕΣΜΟΣ έχει καταφέρει να πετύχει σημαντικό έργο, από την εγκατάσταση κλιματιστικών και θερμοσίφωνα, μοκέτες και παγκάκια, υπολογιστές, projectors και διαδραστικούς πίνακες, αθλητικό εξοπλισμό, μουσικά όργανα, μέχρι και 3D printers, και κάθε τι που μπορεί να χρειάζεται το κάθε σχολείο.

Το πρόγραμμα “Ψηφιακή Μέριμνα” δημιουργήθηκε για να βοηθήσει πολλές χιλιάδες μαθητών και φοιτητών να ανανεώσουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό, έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν πιο άνετα και αποτελεσματικά, μιας και η “νέα πραγματικότητα” την οποία βιώνουμε εδώ και πολλούς μήνες, έχει καταστήσει την εξ αποστάσεως μάθηση αναγκαιότητα και την τηλεκπαίδευση καθημερινότητα. Μέσω της “Ψηφιακής Μέριμνας”, οι δικαιούχοι παίρνουν ένα voucher αξίας 200 ευρώ, για να αγοράσουν desktop PC, laptop ή tablet.

Με τη συνεργασία του Public με το ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ, βοηθάς κι εσύ στο έργο της υποστήριξης σχολείων σε όλη τη χώρα, τα οποία βρίσκονται σε ανάγκη. Αν είσαι κι εσύ δικαιούχος – ή αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες – για την “Ψηφιακή Μέριμνα”, μπες στην ειδική σελίδα στο Public και μάθε περισσότερα!

Η “Ψηφιακή Μέριμνα” τρέχει στα Public και τα Public στηρίζουν τον Δεσμό! Ένωσε κι εσύ το χέρι σου στον Δεσμό μαζί μας!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα