Samsung Galaxy Fold 2: Οι πρώτες πληροφορίες αποκαλύπτουν πανίσχυρα specs

Samsung Galaxy Fold 2: Οι πρώτες πληροφορίες αποκαλύπτουν πανίσχυρα specs

Το δεύτερης γενιάς Galaxy Fold θα προσφέρει πανίσχυρα τεχνικά χαρακτηριστικά ως η premium πρόταση της εταιρείας για την κατηγορία των αναδιπλούμενων συσκευών.

Μπορεί το Samsung Galaxy Z Flip να θεωρείται σίγουρο ότι θα αποτελέσει το επόμενο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας με διαφορετικό σχεδιασμό συγκριτικά με το Galaxy Fold, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Samsung θα εγκαταλείψει οριστικά τη σειρά Fold. Όπως αποκαλύπτει ο Max Weinbach, το δεύτερης γενιάς Galaxy Fold θα προσφέρει πανίσχυρα τεχνικά χαρακτηριστικά ως η premium πρόταση της εταιρείας για την κατηγορία των αναδιπλούμενων συσκευών.

Συγκεκριμένα, ο Weinbach αναφέρει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865, οθόνη 8’’ με υποστήριξη γραφίδας S Pen και λεπτό εύκαμπτο γυαλί, κεραία 5G και κύριο αισθητήρα κάμερας 108MP με λειτουργία 100x Space Zoom που θα δούμε για πρώτη φορά στο Samsung Galaxy S20 Ultra στις 11 Φεβρουαρίου 2020. Δεν σχολιάζει, πάντως, κάτι για τον σχεδιασμό του Galaxy Fold 2.

Όπως αναφέρει το Techgear.gr, η παρουσίαση του Samsung Galaxy Fold 2 λογικά θα γίνει αρκετά αργότερα μέσα στη χρονιά, αν και είναι αρκετά πιθανό να γίνει κάποιο tease από τη Samsung είτε στο Unpacked Event στις 11 Φεβρουαρίου, είτε στο MWC 2020 (24-27 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα