Η Samsung παρουσιάζει concept για clamshell αναδιπλούμενο smartphone

Η Samsung παρουσιάζει concept για clamshell αναδιπλούμενο smartphone
Samsung Youtube

Η επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία για τον σχεδιασμό των μελλοντικών αναδιπλούμενων smartphones. Τι αναφέρει η Samsung.

Φημολογείται εδώ και αρκετούς μήνες ότι η Samsung πειραματίζεται με διαφορετικούς σχεδιασμούς για τα μελλοντικά αναδιπλούμενα smartphones της, αλλά αυτή τη φορά έχουμε και μια επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία.

Σύμφωνα με το Techgear.gr, στο πλαίσιο του SDC 2019, το ετήσιο συνέδριο για τους developers, η Samsung παρουσίασε ένα concept για αναδιπλούμενο smartphone που διπλώνει κάθετα σε μορφή clamshell, όπως δηλαδή λέγεται ότι θα είναι το νέο Motorola RAZR που θα αποκαλυφθεί τις 13 Νοεμβρίου. Στο video, πάντως, βλέπουμε έναν χρήστη να καταγράφει video σε full-screen και στη συνέχεια να διπλώνει την οθόνη στις 90° για να του εμφανιστούν περισσότερες επιλογές διαχείρισης.

Η Samsung τονίζει ότι αυτός ο σχεδιασμός είναι απλά ένας από αυτούς με τους οποίους πειραματίζονται και όχι κάτι σίγουρο για το επόμενης γενιάς αναδιπλούμενο smartphone. Ακούγεται, όμως, ότι το νέο Samsung Galaxy Fold θα παρουσιαστεί στο MWC 2020 το Φεβρουάριο και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν καταλήξει κάπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα