Smartphone με τη δική σου υπογραφή από την Coolpad

Smartphone με τη δική σου υπογραφή από την Coolpad

Το Cool S1 έρχεται να εντείνει τον ανταγωνισμό στη μεσαία κατηγορία των smartphones

Αποστολή Βαρκελώνη: Παναγιώτης Μαρκίδης

Την ευκαιρία να προσωποποιήσουν τη συσκευή, χαράζοντας κατόπιν παραγγελίας (χωρίς επιπλέον χρέωση) στην πίσω μεταλλική πλευρά το όνομά ή την υπογραφή τους, θα έχουν όσοι αποκτήσουν τη limited έκδοση του Coolpad Cool S1, το οποίο θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη Απριλίου και μόνο μέσω του e-shop της κινεζικής φίρμας.

Η περιορισμένου αριθμού συσκευών έκδοση του Cool S1 ξεχωρίζει από τις λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα. Εντείνοντας τον ανταγωνισμό στη μεσαία κατηγορία, φοράει τον Snapdragon 821 επεξεργαστή, υποστηριζόμενο από 6 Gb RAM. Η Full HD οθόνη των 5,5 ιντσών προστατεύεται από γυαλί Gorilla.

Η συνεργασία με τη Harman Kardon πιθανότατα θα εκτιμηθεί από όσους εστιάζουν στον ήχο, αφού σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων σε υψηλή ανάλυση. Ακολουθώντας την τάση, η Coolpad αφαίρεσε την αναλογική έξοδο για τα ακουστικά (mini jack) και εφοδίασε το νέο της smartphone με USB Type-C θύρα.

Το ζευγάρι των φωτογραφικών αισθητήρων είναι στα 16 (f/2.0) και 8 MPixels. Η μπαταρία είναι των 4070 mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης (Quick Charge 3.0).

Το Cool S1 τρέχει το Android 6.0 Marshmallow, με την Coolpad να υπόσχεται την αναβάθμιση σε 7.0 Nougat «σε μερικούς μήνες». Η τιμή για την έκδοση των 64 Gb θα είναι 369 ευρώ, ενώ το μοντέλο με 128 Gb ROM και ακουστικά της AKG στο πακέτο θα κοστίζει 469 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα