Support Small Business: Τι ακριβώς είναι το νέο εικονίδιο του Instagram

Support Small Business: Τι ακριβώς είναι το νέο εικονίδιο του Instagram

Από το βράδυ της Δευτέρας (11/5) ένα νέο εικονίδιο έκανε την εμφάνισή του στα Instagram Stories μας.

Όλες οι μικρές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο οικονομικό πλήγμα εξαιτίας του κορονοϊού. Οι περισσότερες από αυτές άνοιξαν αυτή την εβδομάδα μετά από περισσότερο από ένα μήνα καραντίνας, ενώ και τα καταστήματα εστίασης αναμένεται να ανοίξουν τις επόμενες εβδομάδες.

Έτσι, το Instagram βλέποντας όλο αυτό το χτύπημα στις μικρές επιχειρήσεις παγκοσμίως είπε να προετοιμάσει κατάλληλα τους πελάτες τους, ενόψει του ανοίγματος.

Τι έκανε; Μας σύστησε ένα νέο εικονίδιο στη μπάρα που εμφανίζονται τα Instagram Stories μας. Το Supporting Small Businesses όπως λέγεται το εικονίδιο με την τσάντα αγορών και την καρδιά στη μέση, επιτρέπει σε κάθε χρήστη να ανεβάσει μια εικόνα από κάποιο μαγαζί στα stories του και να κάνει mention την επιχείρηση.

Όταν το κάνει κάποιος από όσους ακολουθούμε, εμφανίζεται ως story στην πρώτη θέση της μπάρας μας και μπορούμε να επισκεφτούμε αμέσως το προφίλ της επιχείρησης, την οποία ανέφερε.

Πρόκειται αν μη τι άλλο για έναν εύκολο και δωρεάν τρόπο διαφήμισης των μικρών επιχειρήσεων, με τους μεν χρήστες να θυμούνται ωραίες φωτογραφίες που τράβηξαν σε κάποιο μαγαζί και τις δε επιχειρήσεις να προσελκύουν νέο κόσμο στους λογαριασμούς τους.

Μια win-win κατάσταση για όλους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα