Τα 4 καλύτερα smartphones που μπορείς να βρεις κάτω από 200 ευρώ

Τα 4 καλύτερα smartphones που μπορείς να βρεις κάτω από 200 ευρώ
Shutterstock

Οι πιο value for money αγορές σε smartphones, που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή.

Ο Δεκέμβριος είναι κλασσικά ο μήνας των αγορών. Λίγο η γιορτινή ατμόσφαιρα και η διάθεσή σου να κάνεις μια έκπληξη, είτε σε αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε στον εαυτό σου, λίγο το «δώρο» από τη δουλειά, σε οδηγούν σε αγορές μικρών ή μεγάλων προϊόντων.

Σε αυτό το κείμενο, λοιπόν, θα μιλήσουμε για ένα από τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας, που μπορείς να αγοράσεις αυτή την περίοδο. Και μιλάμε φυσικά για τα smartphones. Αλλά όχι όποια κι όποια smartphones, αλλά για τα πιο value for money, που υπάρχουν εκεί έξω.

Όλοι μας όταν δίνουμε ένα σεβαστό ποσό για μια αγορά, θέλουμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι αυτή αξίζει κάθε ένα από τα ευρώ, που βγαίνουν από την τσέπη μας. Έτσι, είναι καλό πριν πάρουμε την απόφαση και αγοράσουμε ένα smartphone, να ψάξουμε καλά κάθε λεπτομέρειά του, αλλά και να τη συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα μοντέλα της αγοράς. Γιατί κακά τα ψέματα, με τόσες επιλογές διαθέσιμες σήμερα, δεν είναι και εύκολη δουλειά να επιλέξουμε το καλύτερο για το budget μας.

Εμείς είμαστε εδώ για σένα. Μετά από αρκετό ψάξιμο, καταλήξαμε στα τέσσερα καλύτερα smartphones, που μπορείς να βρεις στα ράφια των καταστημάτων σήμερα κάτω από 200 ευρώ, ανάλογα και τις ανάγκες σου.

Για κορυφαία επίδοση: Xiaomi Redmi 9


Το Redmi 9 έρχεται με τον νέο πανίσχυρο υψηλών επιδόσεων gaming επεξεργαστή Mediatek Helio G80. To πανίσχυρο τετραπλό AI σύστημα καμερών με αισθητήρες: 13MP & 8MP & 5MP & 2MP θα σου προσφέρει φωτογραφίες εξαιρετικής ευκρίνειας σε όλες τις συνθήκες και βίντεο 1080p στα 30fps. Η selfie κάμερα με αισθητήρα 8MP αναγνωρίζει με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, επιτυγχάνοντας ακόμα πιο επαγγελματικές selfies. Χωρητικότητα 64GB και μνήμη RAM στα 4GB. Τεράστια μπαταρία στα 5020mAh.

Τιμή: 178.99 €

Για gaming: REALME 7

Το realme 7 υιοθετεί τον πρώτο στον κόσμο gaming επεξεργαστή MTK Helio G95. Με 30W + εξαιρετικά υψηλό σημείο αναφοράς στο AnTuTu, ο Helio G95 είναι μια ισχυρή συσκευή αναπαραγωγής που τροφοδοτεί το τηλέφωνό σου. Ο MediaTek Helio G95 έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να αποτελεί τον πυρήνα μιας απίστευτης εμπειρίας gaming στο smartphone. Τριπλή κάεμρα 48MP + 8MP + 2 MP, RAM: 6GB, 5000mAh μπαταρία.

Τιμή: 199.90 €

Για αξιοπιστία: Samsung Galaxy Α21s

Διαθέτει προηγμένο οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 850 με χρονισμό έως και 2,0GHz, οποίος σε συνδυασμό με τα 3GB RAM και τα 32GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης έως 512GB μέσω microSD αντιμετωπίζει οποιαδήποτε πρόκληση. Η τετραπλή κύρια κάμερα με αισθητήρες 48MP & 8MP (Ultra Wide) & 2MP (Macro) & 2MP (Depth) θα σου προσφέρει κορυφαίας ποιότητας φωτογραφίες, ενώ υποστηρίζεται η λήψη βίντεο 1080p στα 30fps. Επιπλέον με την 13MP selfie κάμερα θα τραβάς εντυπωσιακά πορτρέτα έτοιμα για ανάρτηση στα social media και θα απολαύσεις το εφέ Live Focus για να ξεχωρίσεις Selfies.

Τιμή: 178.99 €

Για φωτογραφίες: Xiaomi Redmi Note 9

Το Xiaomi Redmi Note 9 έρχεται με τον νέο πανίσχυρο υψηλών επιδόσεων gaming επεξεργαστή Helio G85. Eνσωματώνει έναν υψηλών επιδόσεων οκταπύρηνο επεξεργαστή με μέγιστη ταχύτητα 2.0GHz και GPU 1000MHz για βελτιωμένες επιδόσεις, προσφέροντάς σου απρόσκοπτη gaming εμπειρία. Παράλληλα τα 64GB αποθηκευτικού χώρου με έως και 512GB επέκταση μνήμης και τα 3GB μνήμης RAM εγγυόνται γρήγορη εναλλαγή πολλαπλών εφαρμογών χωρίς κολλήματα. To πανίσχυρο τετραπλό AI σύστημα καμερών με αισθητήρες: 48MP & 8MP & 2MP & 2MP θα σου προσφέρει φωτογραφίες εξαιρετικής ευκρίνειας σε όλες τις συνθήκες και βίντεο 1080p στα 30fpds. Η selfie κάμερα με αισθητήρα 13MP αναγνωρίζει με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, επιτυγχάνοντας ακόμα πιο επαγγελματικές selfies.

Τιμή: 199.00 €

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα