Τα ethelon Days στοχεύουν στον ψηφιακό εθελοντισμό

Τα ethelon Days στοχεύουν στον ψηφιακό εθελοντισμό

Τα φετινά ethelon Days με κύριο σύνθημα τους το Ctrl + Alt + V που σηματοδοτεί την ένταξη μας στον κόσμο του ψηφιακού εθελοντισμού επιστρέφουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2020.

Τα ethelon Days επιστρέφουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αυτήν τη φορά διαδικτυακά, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2020 με σκοπό να αναδείξουν τη σημασία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς σε μια περίοδο που η μετάβαση σε virtual περιβάλλον είναι πια καθημερινότητα.

Φέτος, ωστόσο, ο στόχος αυτός είναι ακόμα πιο σημαντικό να επιτευχθεί. Βάσει των νέων συνθηκών ζωής και των αλλαγών που καλούμαστε να κάνουμε όλοι στις συνήθειές μας και στην καθημερινότητά μας, η ανάγκη για εθελοντισμό και προσφορά πολλαπλασιάζεται.

Για αυτό τα φετινά ethelon Days έχουν ως κύριο σύνθημα τους το Ctrl + Alt + V που σηματοδοτεί την ένταξη μας στον κόσμο του ψηφιακού εθελοντισμού, πίσω από το πληκτρολόγιό μας. Μέσα σε τόσες αλλαγές, η ανάγκη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο παραμένει. Τα νέα δεδομένα μάς καλούν να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους να δράσουμε κι εμείς είμαστε έτοιμοι να ξαναπάρουμε τον έλεγχο στα χέρια μας!

Το Ctrl + Alt + V, από το Ctrl + Alt + Volunteer σημαίνει ότι όλες οι δράσεις, οι ομιλίες και τα workshops θα δώσουν την ευκαιρία στους/στις συμμετέχοντες/ουσες να ανακαλύψουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της νέας πραγματικότητας. Οι ομιλίες θα αναδείξουν πρωτοβουλίες που ξεχώρισαν μέσα στην πανδημία, καθώς και θέματα βιωσιμότητας, στρατηγικής και θετικών αλλαγών για την κοινωνία. Γενικότερα, στόχος των φετινών ethelon Days είναι να εντάξουν όλο ένα και περισσότερα άτομα στον κόσμο της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού, μέσα από τον υπολογιστή.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Δες περισσότερα εδώ!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα