Τι φέρνει το 5G στην ζωή μας και ένα κινητό για να το κάνεις δικό σου

Τι φέρνει το 5G στην ζωή μας και ένα κινητό για να το κάνεις δικό σου

Η τεχνολογική πρόοδος είναι κάτι που το ζούμε, το βιώνουμε και καταλαβαίνουμε πόσο ραγδαία άλλαξε τη ζωή μας μόνο αφού επέλθει η αλλαγή αυτή.

Εμείς γινόμαστε η γενιά που θα βιώσει μία ακόμη επαναστατική τομή στην τεχνολογία. Η τεχνολογία 5G έρχεται πια στην καθημερινότητά μας. Νομίζω όμως ότι δεν έχουμε καταλάβει ακόμη καλά, δεν το έχουμε ας πούμε χωνέψει, το πόσο μεγάλες και επαναστατικές αλλαγές θα φέρει στη ζωή μας η τεχνολογία 5G.

Όσα και αν πούμε και όσα και αν διαβάσουμε, η ίδια η εμπειρία είναι που θα μας κάνει να καταλάβουμε καλύτερα την επερχόμενη αλλαγή. Το κινητό realme 8 5G έρχεται να μας την προσφέρει απλόχερα. Πριν πάμε όμως σε αυτό, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τι είναι τέλος πάντων το 5G;

Πρόκειται για τη νέα γενιά δικτύου στις τηλεπικοινωνίες, η οποία πατώντας πάνω στις προηγούμενες, έρχεται να υποσχεθεί πρώτα από όλα απίστευτες ταχύτητες οι οποίες με τη σειρά τους θα επιφέρουν αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνούμε, στον τρόπο που εργαζόμαστε, ταξιδεύουμε, διασκεδάζουμε και πολλά ακόμα.

Πάρτε ως παράδειγμα την πρώτη σύνδεση που κάνατε στο internet του σπιτιού σας ή στο κινητό σας. Σκεφτείτε πόσο πολύ διαφέρει το mobile internet σήμερα και πώς αυτή η διαφορά έχει βελτιώσει τελικά και τον τρόπο που επικοινωνούμε συνολικά. Μία παρόμοια και ακόμα μεγαλύτερη αλλαγή θα ζήσουμε. Όχι στο μακρινό αλλά στο πολύ κοντινό μας μέλλον.

Μιλάμε για ταχύτητες ως και δέκα φορές υψηλότερες από την υπάρχουσα τεχνολογία 4G. Ο μέσος όρος ταχύτητα του δικτύου 5G είναι περίπου στα 200MBps το οποίο για να έχουμε μία κοινή βάση συζήτησης σημαίνει ότι μπορείς να κατεβάσεις μία full hd ταινία σε 2-3 λεπτά, τη στιγμή που σήμερα θα χρειαζόμασταν κοντά στα 20. Προσέξτε, αυτοί είναι μερικοί από τους πιο συγκρατημένους υπολογισμούς. Έχουν καταγραφεί και πολύ υψηλότερες ταχύτητες.

Σε πρώτο επίπεδο εμείς θα σκεφτούμε τις αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Θα κατεβάζουμε ό,τι θέλουμε από το internet χωρίς καν να το σκεφτόμαστε ενώ δεν θα χρειαστεί να ανησυχούμε ότι μπορεί να κολλήσει το internet και να χάσουμε μία σημαντική στιγμή. Σε ευρύτερο επίπεδο όμως, θα καταστούν δυνατές τεχνολογίες που μετασχηματίσουν τον κόσμο μας. Για παράδειγμα, τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα ή ακόμα και χειρουργικές επεμβάσεις εξ αποστάσεως είναι μερικές από αυτές.

Ένα καλό κινητό για να το αποκτήσεις

Kαλά όλα αυτά αλλά υπάρχει και ένα τελευταίο βήμα που χρειάζεται να κάνει κάθε τεχνολογική πρόοδος προκειμένου να αλλάξει ριζικά τις ζωές μας. Γιατί είμαι σίγουρος ότι εκεί έξω υπάρχουν πάρα πολλά εντυπωσιακά τεχνολογικά επιτεύγματα τα οποία όμως είναι τελείως απρόσιτα για τους περισσότερους από εμάς. Το 5G δεν είναι μία τέτοια περίπτωση.

Η realme είναι μία εταιρεία που προσφέρει κινητά υψηλής τεχνολογίας, μεγάλης αξιοπιστίας και εντυπωσιακής απόδοσης. Βρίσκεται στην αυγή της νέας εποχής για τις τηλεπικοινωνίες φέρνοντας το 5G στις ζωές μας μέσα από ένα εξαιρετικής απόδοσης κινητό, το realme 8 5G.

Μέσω αυτού, η realme επέλεξε να προσφέρει στην αγορά αυτόν τον συνδυασμό απόδοσης και προσιτού κόστους η οποία θα μας φέρει τελικά ακόμα πιο κοντά στη νέα εποχή.

Τα χαρακτηριστικά του

Το δυνατό σημείο αυτού του κινητού είναι πρώτα από όλα οι πολύ καλές του επιδόσεις. Εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Dimensity 700 5G προσφέρει εξαιρετική απόδοση χωρίς να χρειάζεται να καταναλώνει υψηλή ποσότητα ενέργειας. Παρατείνεται έτσι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας η οποία ούτως ή άλλως είναι σε πολύ καλό επίπεδο με τα 5000mAh.

Την ίδια στιγμή, ο πολύ υψηλός ρυθμός ανανέωσης που φτάνει τα 90 Hz θα σιγουρέψει ότι η εμπειρία σου με το 5G δεν θα υφίσταται κανενός είδους «κόλλημα» είτε αφορά την απόδοση του κινητού είτε την οθόνη του. Η εμπειρία στην παρακολούθηση βίντεο, στην ανάγνωση αλλά και στο gaming υποβοηθιέται από τη μεγάλη οθόνη 6,5 ιντσών.

Τέλος, η κάμερα των 48MP δεν θα αφήσει παραπονεμένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό. Χάρη και στη νυχτερινή λειτουργία Nightscape, μπορείς να έχεις άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα ακόμα και όταν οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Από την άλλη, στην εξαιρετικά ευκρινή μπροστινή κάμερα των 16MP προσθέστε την έξυπνη λειτουργία Al Beauty που προσφέρει έναν αλγόριθμο λειτουργίας beauty ανάλογα με την ηλικία, την επιδερμίδα, το φύλο και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Τελικά, αξίζει να το αγοράσω;

Ο συνδυασμός της πολύ υψηλής επίδοσης και του άρτιου design μπορεί να τρομάζει ως προς το τελικό κόστος. Δεν πρέπει όμως. Το κινητό realme 8 5G προσφέρεται σε εξαιρετικές τιμές καθιστώντας την εμπειρία μίας τεχνολογικής επανάστασης προσβάσιμη και πληρέστατη. Ο κόσμος αλλάζει και μέσω αυτού αλλάζουμε και εμείς. Εδώ θα βρεις μία καλή ευκαιρία για να συστηθείς με τη νέα εποχή.

Το realme 8 5G 4+64 θα είναι διαθέσιμο στα 229€ από τα 249€ για τις 18.05 έως 20.05 και το realme 6+128 στα 279€.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα