Την Πέμπτη τα αποκαλυπτήρια του Playstation 5

Την Πέμπτη τα αποκαλυπτήρια του Playstation 5
Sony

Παρά την πανδημία, το PS5 βρίσκεται κανονικά εντός προγράμματος και αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά την εορταστική περίοδο του 2020.

H Sony ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα ημερομηνία αποκάλυψης του Playstation 5: Αύριο, Πέμπτη, στις 23:00 (ώρα Ελλάδας) οι gamers θα έχουν την ευκαιρία μέσω του event που θα προβληθεί στο site της εταιρίας να δουν για πρώτη φορά την πολυαναμενόμενη παιχνιδοκονσόλα.

“Ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση σας με την αλλαγή της ημερομηνίας του PS5 event. Η αλλαγή αυτή έπρεπε να γίνει έτσι ώστε να ακουστούν σημαντικές φωνές σε αυτή την ιστορική περίοδο” αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Sony.

“Tώρα που το event έχει επιβεβαιωθεί για τις 11 Ιουνίου θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι το κομμάτι που έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί θα μεταδοθεί στα 1080p και στα 30fps. Αυτό διευκόλυνε σημαντικά την όλη διαδικασία καθώς η ομάδα μας εργάζεται από το σπίτι. Τα παιχνίδια που θα δείτε την Πέμπτη θα δείχνουν ακόμα καλύτερα όταν τα παίξετε στο PS5, σε τηλεόραση 4Κ, όπως είναι αναμενόμενο.”

“Θα ήταν καλύτερο επίσης αν φορούσατε ακουστικά, υπάρχει μια πραγματικά πολύ καλή δουλειά σε ό,τι αφορά το κομμάτι του ήχου και ίσως είναι πιο δύσκολο να την εκτιμήσετε αν ακούτε από τα ηχεία του κινητού ή του laptop σας.”

Υπενθυμίζεται ότι το αρχικό event είχε προγραμματιστεί για τις 4 Ιουνίου όμως η Sony αποφάσισε να το αναβάλλει με αφορμή τις διαμαρτυρίες που έχουν ξεσπάσει μετά τον θάνατο του George Floyd στα χέρια της αστυνομίας της Μινεάπολις.

Παρά την πανδημία, το PS5 βρίσκεται κανονικά εντός προγράμματος και αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά την εορταστική περίοδο του 2020. Πριν όμως ξεκινήσει το event θα σας προτείναμε να ρίξετε μία ματιά στο χειριστήριο της νέας κονσόλας της Sony, το οποίο μας εντυπωσίασε.

Επιβάλλεται επίσης να κοιτάξετε το tech demo που έφτιαξε η Epic και μας αποκαλύπτει τις επικές δυνατότητες του PS5 στο κομμάτι των γραφικών.

Ο χρόνος σχεδόν τελείωσε. Το μόνο που θα χρειαστεί να έχετε πλέον είναι λίγη υπομονή καθώς σε δύο μέρες το PS5 θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση.

Sony

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα