Το app που θα σε φέρει πιο κοντά στην ‘καρδιά της τεχνολογίας’

Το app που θα σε φέρει πιο κοντά στην ‘καρδιά της τεχνολογίας’

Βρήκαμε το application που επιβραβεύει κάθε κίνησή σου και σε 'βάζει' στην καρδιά της τεχνολογίας.

Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή τα smartphones και τα applications έχουν γίνει πλέον απαραίτητα στην καθημερινότητά μας. Και επειδή η τεχνολογία εξελίσσεται, καλείσαι να είσαι συνεχώς up to date και να δίνεις τη σημασία που χρειάζεται σε κάθε τι καινούργιο που μπορεί να σε πάει ένα βήμα παραπέρα.

Η τελευταία εξέλιξη που δεν πρέπει να χάσει κανείς ακούει στο όνομα “G app” και είναι το νέο πρόγραμμα πιστότητας των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία εφαρμογή που επιβραβεύει με πόντους τους καταναλωτές για κάθε τους κίνηση, κάθε τους αγορά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο eshop www.germanos.gr. Όταν λέμε “κάθε κίνηση”, εννούμε απλά “κάθε κίνηση”. Από την εγγραφή στην εφαρμογή, τις εβδομαδιαίες συνδέσεις (login) κάθε χρήστη, τις κοινοποιήσεις στα social media, την πρόσκληση σε άλλους να κατεβάσουν το app, και πολλά άλλα.

Ακολούθως, τους πόντους τους οποίους θα έχεις κερδίσει μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε κουπόνια έκπτωσης (5€, 10€, 20€, 50€) για τις επόμενες αγορές σου, καθώς και άλλα ειδικά προνόμια, όπως δώρα τεχνολογίας (tech lovers του κόσμου ενωθείτε), τα οποία διεκδικείς μέσω κλήρωσης, προσωποποιημένες προσφορές αλλά και ενημερωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Μπορείς επίσης να εξαργυρώσεις τους πόντους σου σε Δώρα όπως Δωροεπιταγές για εξαργύρωση σε l’artigiano, TGI Fridays, Notos, Parkaround, διπλά εισιτήρια για το Museum of Illusions και καλάθια στο Yoleni’s.

Αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να σε πείσει να κατεβάσεις το G app στο κινητό ή το τάμπλετ σου (android & iOS) να κάνεις την εγγραφή σου και να διεκδικήσεις όλα αυτά που σου προσφέρει. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι από τα πρώτα σου κλικ κάθε φορά που θα ξεκλειδώνεις το κινητό σου.

Από το G app θα παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή τη δραστηριότητά σου στο app, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr, θα μπορείς να ενημερώνεσαι για τις αποκλειστικές προσφορές των καταστημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου. Επιπλέον, θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια, κερδίζοντας επιπλέον πόντους και παράλληλα να ενημερώνεσαι συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας.


Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι για να τα έχεις όλα αυτά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να πατήσεις download. Εύκολο. Και δεν χρειάζεσαι να είσαι tech freak για να απολαμβάνεις τα προνόμια που σου προσφέρουν τα application νέας τεχνολογίας. Αρκεί να θες να κάνεις τη ζωή σου όλο και καλύτερη μέσω αυτής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα