Το Jurassic Park με σημερινά εφέ, δεν είναι αυτό που περιμένεις

Το Jurassic Park με σημερινά εφέ, δεν είναι αυτό που περιμένεις
Σκηνή από τον Jurassic Park, με μια δόση CGI youtube - Corridor Crew

Το κανάλι Corridor Crew στο Youtube δημιούργησε από την αρχή το "Jurassic Park", χρησιμοποιώντας σύγχρονα οπτικά εφέ και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

Περιμένοντας το πολυαναμενόμενο “Jurassic World: Dominion” που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, μια ομάδα YouTubers θέλησε να πειραματιστεί με το αρχικό “Jurassic Park”, προσπαθώντας να δημιουργήσει ξανά τον T-Rex με ενημερωμένο λογισμικό.

Το “Jurassic Park” κυκλοφόρησε στις 11 Ιουνίου 1993 και περιλάμβανε ένα καστ ακριβοπληρωμένων ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένων των Jeff Goldblum, Laura Dern, Sam Neill, Bob Peck, Richard Attenborough και Samuel L. Jackson. Με την πάροδο του χρόνου από την κυκλοφορία της, η ταινία έγινε πλέον κλασική.

Το κανάλι Corridor Crew στο Youtube, στο οποίο ειδικεύονται στην ανάπτυξη και μελέτη του VFX, αναρτήθηκε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο προσπάθησαν να αναδημιουργήσουν τα εφέ που χρησιμοποιήθηκαν στο κλασικό φιλμ του 1993.

Να σημειωθεί ότι ενώ η αρχική ταινία περιελάμβανε μόνο 6 λεπτά με πλάνα CGI, το “Jurassic World” αποτελείται κυρίως από δεινόσαυρους και σκηνές με CGI.

Η ομάδα δημιούργησε από την αρχή την πρώτη ταινία, χρησιμοποιώντας… μπόλικη δόση CGI και σύγχρονα οπτικά εφέ και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο…

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα