Τo νέo iPhone XR διαθέσιμo στον Κωτσόβολο

Τo νέo iPhone XR διαθέσιμo στον Κωτσόβολο
Yanis Lefakis

Το νέo iPhone XR  είναι από σήμερα διαθέσιμο στον Κωτσόβολο, για όλους εκείνους που θέλουν να τα έχουν όλα στο χέρι τους!

Το iPhone XR είναι μοναδικό από κάθε άποψη και το αποδεικνύει όχι μόνο η τεχνολογική υπεροχή του αλλά και το επαναστατικό design του.

Η Liquid Retina LCD οθόνη 6,1 ιντσών διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία LCD της αγοράς ώστε να αποτυπώνονται τα χρώματα πιο ζωντανά και ρεαλιστικά. Ο Α12 Bionic επεξεργαστής με Neural Engine επόμενης γενιάς είναι ο ευφυέστερος και ισχυρότερος επεξεργαστής που έχει υπάρξει ποτέ σε smartphone. Το πρωτοποριακό σύστημα κάμερας 12MP με Λειτουργία «Πορτρέτο», βελτιωμένο boken και ολοκαίνουργια λειτουργία «Έλεγχος Βάθους» σε βοηθάει να τραβάς καλύτερες φωτογραφίες από ποτέ. Οι λωρίδες αλουμινίου κατσκευασμένες με υλικά προδιαγραφών αεροναυπηγικής σε συνδυασμό με το πιο ανθεκτικό γυαλί στην πρόσοψη του iPhone που έχει ποτέ υπάρξει σε smartphone, αλλά και η έλλειψη περιθωρίων από άκρη σε άκρη, επιβεβαιώνουν τη σχεδιαστική του υπεροχή, ενώ το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται με έξι διαφορετικά φινιρίσματα, λευκό, μαύρο, μπλε, κοραλί, κίτρινο & κόκκινο.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το δικό σας iPhone XR στα καταστήματα της εταιρείας, αλλά και στο πρώτο Apple Shop που θα βρείτε στο ανακαινισμένο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens. Επίσης, οι παραγγελίες μπορουν να πραγματοποιηθούν μέσω του www.kotsovolos.gr ή του τηλεφωνικού κέντρου 2102899999.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα