Το Samsung Galaxy S23 είναι εδώ και σε πάει ψηλά – “Προσγειώσου” στα Public και κάνε το δικό σου

Το Samsung Galaxy S23 είναι εδώ και σε πάει ψηλά – “Προσγειώσου” στα Public και κάνε το δικό σου
Public Samsung Public

Τα τρία νέα κορυφαία μοντέλα Galaxy S23 της Samsung είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία στο Public.gr, με δυνατότητα Double-Up Storage. Μην τα χάσετε!

Φανταζόστασαν ποτέ ότι θα έχετε την ευκαιρία να ανέβετε σε ένα πραγματικό αερόστατο και να ζήσετε μία μαγευτική εμπειρία και όλα αυτά στο κέντρο της Γλυφάδας;

Ένα μοναδικό event πραγματοποιήθηκε για το επίσημο λανσάρισμα των Samsung Galaxy S23 στην Ελλάδα και όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή (17/02) στη Γλυφάδα, απέναντι από το κατάστημα Public της περιοχής, έζησαν μία πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς “πέταξαν” στα 30 μέτρα πάνω από τη γη χρησιμοποιώντας τις νέες συσκευές Samsung S2 και γνωρίζοντας από κοντά ή καλύτερα από… ψηλά τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

Το αερόστατο ανεβοκατέβαινε στα 30 μέτρα και η κάθε πτήση ήταν διάρκειας 15-20 λεπτών, δίνοντας τη δυνατότητα στους τρεις επιβάτες κάθε φορά να βιώσουν την εμπειρία του Epic Zoom, βγάζοντας φωτογραφίες από ψηλά. Οι “πτήσεις” πραγματοποιούνταν από τις 15:00 έως τις 19:00 οπότε μπορείτε να φανταστείτε τις εντυπωσιακές λήψεις της πόλης που “αλλάζει πρόσωπο” όταν ο ήλιος πέφτει. Άλλωστε, οι συσκευές Samsung Galaxy S23 διαθέτουν τεχνολογία που προσαρμόζεται σχεδόν σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού, στοχεύοντας στη μέγιστη απόδοση περιεχομένου.

Και μπορεί οι τυχεροί που είχαν την ευκαιρία μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε να ανέβουν στο αερόστατο, αλλά τα τρία ολοκαίνουργια μοντέλα Samsung Galaxy S23 (Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23) που παρουσιάστηκαν την 1η Φεβρουαρίου 2023, “προσγειώθηκαν” στον κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας, τα Public.

Τα νέα μοντέλα Samsung Galaxy S23 έρχονται στα Public για να απελευθερώσουν τις δυνατότητες και τη δημιουργικότητα κάθε χρήστη, να του επιτρέψουν να δημιουργήσει εξαιρετικό, σχεδόν ζωντανό, περιεχόμενο και τον βοηθήσουν να απολαύσει την απόλυτη εμπειρία gaming.

Διαθέτοντας προηγμένη κάμερα τεχνολογίας Nightography, η καινοτόμα σειρά Samsung Galaxy S23 αξιοποιεί τεχνολογία AI για να δημιουργήσει απαράμιλλα, σχεδόν κινηματογραφικά βίντεο, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη λήψη φωτογραφιών ασύγκριτα υψηλής ποιότητας.

Παράλληλα, οι βελτιωμένες δυνατότητες νυχτερινής λήψης αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο η σειρά Galaxy S βελτιστοποιεί τις φωτογραφίες, σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν βρεθεί ο χρήστης.

Γιατί Samsung Galaxy S23 από τα Public;

Με κάθε προ-παραγγελία από τη σειρά Samsung Galaxy S23 στο Public.gr, οι καταναλωτές επωφελούνται διπλά, με την έξυπνη δυνατότητα Double-Up Storage: Για παράδειγμα, προ-παραγγέλνοντας μια συσκευή S23 με χωρητικότητα 128GB από τα Public, οι καταναλωτές λαμβάνουν την ίδια έκδοση με διπλάσια χωρητικότητα, δηλαδή 256GB – και μάλιστα στην ίδια ακριβώς τιμή!

Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από 100€ επιπλέον κουπόνι, επιστρέφοντας την παλιά τους συσκευή.

Με κάθε αγορά συσκευής Samsung Galaxy S23, τα Public προσφέρουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα εξόφλησης σε έως 36 δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, με το πρόγραμμα χρηματοδότησης Flex Pay. Ο κορυφαίος omnichannel retailer προσφέρει επίσης επέκταση της εγγύησης για δύο χρόνια μετά την αγορά, από έμπειρους τεχνικούς της iRepair, ο οποίοι είναι έτοιμοι να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας BOX NOW, τα Public δίνουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να παραλάβουν οποιαδήποτε στιγμή τους εξυπηρετεί, σε ένα από τα 1.200 του δικτύου Lockers της BOX NOW σε όλη την Ελλάδα!

Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες που δικαιούνται απαλλαγή από τον Φ.Π.Α. 24% μπορούν να προμηθευτούν τη συσκευή Samsung Galaxy S23 που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους, μέσα από το πρόγραμμα VAT Free για επαγγελματίες.

Οι προ-παραγγελίες για την πιο premium εμπειρία smartphone με την υπογραφή της Samsung είναι γεγονός – φυσικά στα Public, τον κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα