DreamLab: Έτσι βοηθάμε στην καταπολέμηση του COVID-19, όσο κοιμόμαστε

DreamLab: Έτσι βοηθάμε στην καταπολέμηση του COVID-19, όσο κοιμόμαστε

Mε την εφαρμογή DreamLab του Ιδρύματος Vodafone, μπορούμε όλοι μαζί, μέσα από το smartphone μας να γίνουμε μέρος της μεγάλης συλλογικής προσπάθειας κατά του COVID-19, όσο κοιμόμαστε.

Η Vodafone μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να υποστηρίξουμε την έρευνα Corona-AI του Imperial College London. Πλέον μπορείς να βοηθήσεις τους επιστήμονες που αναζητούν νέες θεραπείες για τον COVID-19, εντελώς δωρεάν, όσο κοιμάσαι! Δεν χρειάζεται καν να διαθέτεις επιστημονικές γνώσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις στο smartphone σου την εφαρμογή DreamLab του Ιδρύματος Vodafone, να βάλεις το κινητό σου να φορτίζει, συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, και να πέσεις για ύπνο. Όσο εσύ κοιμάσαι, ο ισχυρός υπολογιστής του κινητού σου θα αναλάβει να επεξεργαστεί τα δεδομένα που χρειάζονται οι επιστήμονες του Imperial College London, για να ανακαλύψουν νέες θεραπείες γρηγορότερα.

Υποστηρίζοντας το ερευνητικό έργο “Corona – Τεχνητή Νοημοσύνη” μέσω του DreamLab, βοηθάμε τους ερευνητές του Imperial College να εντοπίσουν αντιιικές ιδιότητες σε υφιστάμενα φάρμακα και σε καθημερινές τροφές. Στόχος τους είναι να διαμορφώσουν βελτιωμένες ιατροφαρμακευτικές θεραπείες, ενισχυμένες από τις κατάλληλες παρεμβάσεις στη διατροφή των ασθενών με COVID-19.

Η εφαρμογή DreamLab είναι δωρεάν για όλους και απολύτως ασφαλές, καθώς δεν θα συλλέξει ούτε θα επεξεργαστεί προσωπικά/ευαίσθητα δεδομένα και πληροφορίες τοποθεσίας από τη συσκευή σου. Για την λειτουργία του DreamLab απαιτείται πρόσβαση σε WiFi ή δίκτυο κινητής (η χρήση δεδομένων είναι δωρεάν για συνδρομητές Vodafone Ελλάδος).

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS στο AppStore και για Android στο GooglePlay.

Κατέβασε το DreamLab σήμερα και ανακάλυψε πώς ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του COVID-19. Γιατί μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Dreamlab θα βρεις στο site της Vodafone

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα