Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός διακινούσε εξαρτήματα όπλων μέσω διαδικτύου

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός διακινούσε εξαρτήματα όπλων μέσω διαδικτύου

Για παράνομη διακίνηση εξαρτημάτων όπλων μέσω διαδικτύου συνελήφθη αστυνομικός της ομάδας Ζ στη Θεσσαλονίκη. Ερευνάται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και εμπορίων όπλων

Για παράνομη διακίνηση εξαρτημάτων όπλων μέσω διαδικτύου συνελήφθη την Δευτέρα (30/09) στη Θεσσαλονίκη ένας αστυνομικός της ομάδας Ζ ενώ στα χέρια των αρχών έπεσε και ο αδερφός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σπίτι του αστυνομικού βρέθηκε το ποσό των 100.000 ευρώ, με την εισαγγελία να διατάζει να γίνει ξεχωριστή έρευνα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και για εμπορία όπλων.

Να σημειωθεί ότι η καταγγελία που είχε γίνει, ανέφερε και για σχέσεις του εν λόγω αστυνομικού με τη Χρυσή Αυγή, κάτι που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πρόκειται για τον ίδιο αστυνομικό, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2011 είχε κατηγορηθεί από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη ότι είχε προπηλακίσει συνδικαλιστές, φωνάζοντας: "Γ..ώ τον συνδικαλισμό σας, εσείς κάνατε την Ελλάδα σκ..ά". Μήνυση, ωστόσο, δεν είχε υποβάλει για το περιστατικό.

Πληροφορίες από agelioforos.gr

SHARE:

24Media Network