Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Παρασκευή

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Μπορεί να δημιουργήσετε καινούργιες υγιεινές συνθήκες, που μπορεί να επεκταθούν πέρα απ' την χρονική ημέρα αυτής της αστρολογικής επίδρασης. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα για φυσική εργασία, εξω-επαγγελματικές δραστηριότητες και ανταγωνιστικά αγωνίσματα. Η πιο πρωτόγονη, "ζωώδης" πλευρά του εαυτού σας χρειάζεται έκφραση.

Ταύρος

Οι δημιουργικές σας ικανότητες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους σ' αυτή τη φάση της ζωής σας, ενώ κάποια εργασία σας από τις πιο ευφάνταστες και αυθεντικές, που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, θα πραγματοποιηθεί αυτή την ημέρα. Ακόμα, η ερωτική δραστηριότητα, η επιθυμία σας για τεκνοποίηση ή και η ενασχόλησή σας με τα παιδιά "αν έχετε" θα είναι από τις κύριες δραστηριότητες αυτής της ημέρας.

Δίδυμοι

Παρασύρεστε από μια ακατανίκητη ανάγκη να αναμορφώσετε τη ζωή σας, να δυναμώσετε τη θέλησή σας και να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Η ανάγκη για μεγαλύτερη προσωπική δύναμη, αναγνώριση και δημιουργική έκφραση είναι πολύ δυνατή. Είναι πολύ πιθανό να εκμεταλλευτείτε τους άλλους στην αναζήτηση των προσωπικών σας αντικειμενικών σκοπών. Ακόμα κι'αν θεωρείτε τον εαυτό σας ως μη επιθετικό, αλλά ευαίσθητο στις ανάγκες των άλλων, παρ'όλα αυτά θα είστε τόσο απορροφημένοι με τις δικές σας φιλοδοξίες αυτή την ημέρα που θα παραβλέψετε τις φροντίδες και τα δικαιώματα των άλλων.

Καρκίνος

Ο έρωτας και η σεξουαλικότητα είναι τα θέματα κλειδιά σήμερα. Το σεξουαλικό σας ένστικτο είναι ιδιαίτερα ισχυρό, και κατευθύνεστε από μια δυνατή ανάγκη να επιτύχετε ένα βαθύτερο επίπεδο πλήρωσης στις ερωτικές σας σχέσεις. Κατά καιρούς, κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας, δεν μπορείτε να δαμάσετε τα τυραννικά σας συναισθήματα και τείνετε να αποκλίνετε από την λογική, την σωστή κρίση, την ηθική και τα ταμπού.

Λέων

Αν εργάζεστε σ' ένα πόστο που παρέχει ένα υψηλό επίπεδο σιγουριάς (για παράδειγμα, πολλές δημόσιες θέσεις, είναι πολύ σταθερές και σίγουρες) τότε μάλλον,είναι καλύτερα να μείνετε σ' αυτή τη θέση,παρά να αλλάξετε δουλειά, πράγμα που περιλαμβάνει μεγάλο ρίσκο.

Παρθένος

Αυτή είναι επίσης μια ημέρα, για να απελευθερώσετε μερικές από τις πιθανές δημιουργικές σας ικανότητες, οι οποίες έμειναν στην αφάνεια. Σήμερα πρέπει να απαλλαχθείτε από τις παλιές συνήθειες και να γίνετε πιο αυθόρμητοι και ζωηροί. Μπορείτε να ανακαλύψετε νέες δημιουργικές ικανότητες και να μάθετε να τις εκμεταλλεύεστε περισσότερο.

Ζυγός

Ακόμα, ίσως χρειαστεί εγκαταλείψετε μια σταθερή και μόνιμη πηγή εισοδήματος, με σκοπό να εξερευνήσετε μια νέα και αβέβαιη περιοχή, οικονομικά μιλώντας πάντα. θα πρέπει να μάθετε να ζείτε με μια ανασφάλεια και αβεβαιότητα αυτή την συγκεκριμένη ημέρα της ζωής σας.

Σκορπιός

Είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε κάποια οφέλη προκειμένου να ζήσετε μια ζωή που ταιριάζει στο ταμπεραμέντο σας και στα ενδιαφέροντά σας. Αυτή η νοοτροπία είναι πολύ σοφή και μπορεί να κάνετε μεγάλα άλματα στην προσπάθεια για να βάλετε την ζωή σας σε σωστό δρόμο. Συντονίζεστε περισσότερο με τα ένστικτά σας και η ζωή σας τείνει να έρθει σε συμφωνία με την εσωτερική σας φύση. Συνεπώς, αισθάνεστε πιο ικανοποιημένοι, πιο δημιουργικοί.

Τοξότης

Στρατηγικές προγραμματισμού της καριέρας σας, οι σκέψεις για την ανεύρεση τρόπου ώστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας, καθώς και το μοίρασμα των σκέψεών σας γι'αυτά τα θέματα με κάποιους άλλους σημαντικούς ανθρώπους θα σας απασχολήσουν αρκετά αυτή την ημέρα. Το γράψιμο, οι δημόσιες συζητήσεις καθώς και ο τρόπος επικοινωνίας ίσως αποδειχτούν επιτυχείς αυτόν τον καιρό. Είναι μια ημέρα όπου για παράδειγμα οι συγγραφείς δημοσιεύουν και κάνουν γνωστά τα έργα τους.

Αιγόκερως

Συναντάτε σήμερα ανθρώπους που είναι πολύ συμπονετικοί, με κατανόηση και δεν κριτικάρουν. Επίσης είναι πιθανό να συνάψετε σχέσεις με ανθρώπους, βασισμένες σ'ένα υψηλό επίπεδο αμοιβαίας εκτίμησης και κατανόησης του ενός για τον άλλο. Βρίσκεστε σ'επαφή με τις πιο ευαίσθητες, πνευματικές αρετές σας και είστε ικανοί να εκφράσετε ένα μεγαλύτερο επίπεδο ευαισθησίας και μεγαλύτερης εμπάθειας απ'ότι συνήθως. (Eύκολη επιρροή από τους άλλους. Μια κλίση για περίεργες ή ιδιόρρυθμες σχέσεις - συναναστροφές. Μια παθολογική αγάπη για το εξωπραγματικό.

Υδροχόος

Η βελτίωση των σχέσεών σας με τους γείτονες ή μ'εκείνους τους οποίους συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση είναι πολύ πιθανή σήμερα. Είστε περισσότερο ανεκτικοί και διαλεκτικοί περισσότερο πρόθυμοι να συζητήσετε και να παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι σε ζητήματα που ίσως είχατε βιαστεί να κριτικάρετε ή να κατακρίνετε κατά το παρελθόν. Η πνευματική και σωματική σας ανησυχία μπορεί να συντελέσει στο να κάνετε συχνά κοντινά ταξίδια που θα συνδυάζουν την ψυχαγωγία με τη μάθηση. Είναι η καλύτερη μέρα να ξεκινήσετε τη μελέτη ενός νέου θέματος, ή και κάποια μορφή εξετάσεων.

Ιχθύες

Θέματα μεγάλου ενδιαφέροντος για σας, γεγονότα και εμπειρίες της πρώιμης ζωής σας που πολύ σπάνια αναφέρετε και συναισθήματα που συνήθως κρατάτε κρυμμένα, βγαίνουν στη φόρα. Οποιοδήποτε συναίσθημα, είτε αυτό είναι αγάπη, μίσος, εκτίμηση, ζήλια ή οποιοδήποτε άλλο βγαίνει στη φόρα, κάνοντας την σχέση σας πιο βαθιά, με περισσότερο νόημα και λιγότερο προσποιητή.

SHARE:

24Media Network