Εν ψυχρώ δολοφονία

Εν ψυχρώ δολοφονία

Οι 4 ληστές που μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένου στον Ορχομενού Βοιωτίας φαίνεται ότι ήταν αποφασισμένοι για όλα. Όταν ο ένοικος τους πήρε είδηση τον εκτέλεσαν και διέφυγαν. Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι του ηλικιωμένου στον Πύργο του Ορχομενού Βοιωτίας. Οι 4 δράστες τον έπιασαν στον ύπνο.

 Μπήκαν μέσα στο σπίτι σχεδόν ανενόχλητοι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι για χρήματα και κοσμήματα. Ένας θόρυβος που έκαναν όμως, ξύπνησε τον ιδιοκτήτη, που βρισκόταν μέσα μόνος και αβοήθητος.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε απέναντι από τους 4 ληστές και τότε εκείνοι δεν δίστασαν. Ένας από αυτούς, όπλισε και τον πυροβόλησε εξ' επαφής. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Οι ληστές όμως δεν έμειναν εκεί. Έκαναν το σπίτι άνω - κάτω για να βρουν πολύτιμα αντικείμενα και στη συνέχεια έφυγαν και απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία ήταν αργά. Οι ληστές είχαν προλάβει να εξαφανιστούν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

SHARE:

24Media Network