Κορυφαία διάκριση για το Hyatt Regency Thessaloniki

Κορυφαία διάκριση για το Hyatt Regency Thessaloniki
Hyatt Regency Thessaloniki Copyright 2009 Matthew D. Shaw.

Το ξενοδοχείο βραβεύτηκε με το Travelers’ Choice Award για το 2022 από το Tripadvisor.

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για το πολυβραβευμένο Hyatt Regency Thessaloniki, που απέσπασε και φέτος το Travelers’ Choice Award 2022 από το Tripadvisor.

Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται από το Tripadvisor σε επιλεγμένες τουριστικές επιχειρήσεις, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια αλλά και αξιοθέατα, οι οποίες λαμβάνουν με συνέπεια εξαιρετικά θετικές κριτικές από τους επισκέπτες τους τελευταίους 12 μήνες. Με την απόκτηση του Travelers’ Choice Award οι βραβευμένες επιχειρήσεις εντάσσονται στο 10% των κορυφαίων επιχειρήσεων του Tripadvisor παγκοσμίως.

Hyatt Regency Thessaloniki

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη διάκριση. Είναι ένα βραβείο πολύ τιμητικό για εμάς γιατί ουσιαστικά μας βραβεύουν οι ίδιοι μας οι επισκέπτες. Οι όμορφες εμπειρίες που περιγράφουν είναι κάτι για το οποίο όλη μας η ομάδα κάνει συστηματική προσπάθεια και μια τέτοια διάκριση αποδεικνύει ότι πετύχαμε το στόχο μας», δήλωσε η Έλενα Μπινιάρη γενική διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Το Hyatt Regency Hotel Thessaloniki διαθέτει 152 δωμάτια και σουίτες, εντυπωσιακούς κήπους σε έκταση 110 στρεμμάτων, με έναν από τους μεγαλύτερους πολυμορφικούς χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων της Β. Ελλάδας, το Harmonia spa & wellness center, βραβευμένα εστιατόρια και μπαρ, κ.α. Βρίσκεται λίγα μόλις λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Regency Casino Thessaloniki και το Vergina Theatro, και σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version