Tripadvisor: Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα για το 2015

Tripadvisor: Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα για το 2015

Δείτε ακόμη πια ελληνική παραλία συμπεριλαμβάνεται στις 10 καλύτερες του κόσμου σύμφωνα με τους επισκέπτες του κορυφαίου ταξιδιωτικού site

Μπορεί να είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, και μάλιστα ενός από τους βαρείς που έχει γνωρίσει τόσο η Ευρώπη όσο και η Αμερική, όμως για τους περισσότερους είναι η περίοδος που αποφασίζουν τον τόπο των καλοκαιρινών τους διακοπών. Στην λογική αυτή το tripadvisor.com, ο μεγαλύτερος ιστότοπος για ταξιδιωτικές πληροφορίες ανακοίνωσε την Τετάρτη τις πιο διάσημες παραλίες σε όλο τον πλανήτη και σε μεγάλους τουριστικούς προορισμούς.

Από τους τελευταίους δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Ελλάδα με τις χιλιάδες παραλίες και την ατελείωτη ακτογραμμή. Ας δούμε ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες στην χώρα μας όπως τις ψήφισαν οι επισκέπτες του tripadvisor.com

1. Ελαφονήσι – Κρήτη

 
2. Εγκρεμνοί – Λευκάδα

 
3. Μπάλος – Κίσσαμος

 
4. Άγιος Παύλος – (Λίνδος) Ρόδος

 
5. Ναυάγιο – Ζάκυνθος

 
6. Σαρακήνικο – Μήλος

 
7. Μύρτος – Κεφαλλονιά

 
8. Παλαιοκαστρίτσα – Κέρκυρα

 
9. Παραλία Άντονι Κουίν – Ρόδος

 
10. Άγιος Προκόπιος – Νάξος

 

Σε ότι αφορά το σύνολο του πλανήτη οι επισκέπτες του tripadvisor.com ψήφισαν ως καλύτερη παραλία Μπάια ντο Σάντσο στην Βραζιλία. Στην δέκατη θέση βρίσκεται το Ελαφονήσι. Δείτε την λίστα με τις 25 κορυφαίες παραλίες στο κόσμο εδώ.

Στην Ευρώπη έως καλύτερη παραλία επέλεξαν την Rabbit Beach στην Λαμπρετούσα νότια της Σικελίας. Στην πρώτη δεκάδα η Ελλάδα αντιπροσωπεύεται με δύο παραλίες.
Δείτε τις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης εδώ.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα