Τρις ισόβια στον αλλοδαπό δολοφόνο στα Κτίσματα Ιωαννίνων

Τρις ισόβια στον αλλοδαπό δολοφόνο στα Κτίσματα Ιωαννίνων

Καταδίκη του 30χρονου Αλβανού, ο οποίος προ μηνών είχε σπείρει τον τρόμο σε χωριό των Ιωαννίνων, σκοτώνοντας εν ψυχρώ ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και εισβάλλοντας με χειροβομβίδες σε καφενείο

Σε τρις ισόβια καταδίκασε την Τρίτη (10/12) το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων τον 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος τον περασμένο Μάιο είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στα Κτίσματα, σκορπώντας τον τρόμο σε όλο το χωριό.

Ο Αλβανός δράστης είχε εισβάλει στο καφενείο του χωριού με χειροβομβίδες στα χέρια, θέλοντας να πάρει χρήματα, ωστόσο τράπηκε σε φυγή όταν κάτοικοι προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν. Μάλιστα φεύγοντας τους πέταξε μια χειροβομβίδα, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κάποιος τραυματισμός.

Στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι μιας γυναίκας και της πήρε το κινητό. Στο δρόμο του αμέσως μετά έμελλε να βρεθεί το ηλικιωμένο ζευγάρι, ένας 72χρονος και η 73χρονη σύζυγός του, τους οποίους σκότωσε εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι τους, στο οποίο εισέβαλε για να πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους.

Ο 30χρονος ομολόγησε όλες τις πράξεις του και είπε πως σκοπός του ήταν να πάει στην Κόρινθο και να σκοτώσει έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, που τον έμπλεξε στα ναρκωτικά ενώ στην απολογία του υποστήριξε ότι τις χειροβομβίδες του τις έδωσε ένας 12χρονος στην Αλβανία.

Πληροφορίες από ipeirotika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γιάννενα: Σύλληψη υπόπτου για τη διπλή δολοφονία

Φονιάς ηλικιωμένων στα Γιάννενα: Έτσι μου ήρθε και τους σκότωσα

Ποιος είναι ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Γιάννενα

SHARE:

24Media Network