ΤΣΙΑΡΑΣ

Κώστας Τσιάρας

Τσιάρας: Τι ζήτησε από τον Καρακούκη για την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας

Ο υπουργός Δικαιοσύνης σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα αναφέρθηκε στο αν και κατά πόσο έγιναν όλα όσα έπρεπε από την πλευρά της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Αναγκαστική συνεπιμέλεια: Ο Μητσοτάκης προβληματίζεται για τις πρώτες ρωγμές στη ΝΔ

Αναγκαστική συνεπιμέλεια: Ο Μητσοτάκης προβληματίζεται για τις πρώτες ρωγμές στη ΝΔ

Το νομοσχέδιο για την αναγκαστική συνεπιμέλεια φαίνεται πως θα είναι το πρώτο της κυβέρνησης Μητσοτάκη που θα καταψηφιστεί από βουλευτές της ΝΔ. Διαφωνίες και στα εργασιακά 

O υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας

ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις απαιτούν την απομάκρυνση Τσιάρα

Οκτώ ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις, με κοινή ανακοίνωση, απαιτούν την απομάκρυνση Τσιάρα, μετά τις δηλώσεις του περί "παρεκκλίσεων", ενώ παράλληλα ζητούν να ληφθούν μέτρα για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας

Τσιάρας: "Υπάρχει σκέψη αυστηροποίησης των ποινών για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης"

Αυστηροποίηση των ποινών για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης, επιβεβαίωσε πως εξετάζεται, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στην ανάγκη μη παραγραφής αδικημάτων.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας

Τσιάρας: Ώριμη στιγμή να επανεξετάσουμε την κακή χρήση επιμέλειας τέκνων

Κύριος στόχος της μεταρρύθμισης του οικογενειακού δικαίου είναι, σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα, η κοινή άσκηση της γονικής μέριμνας, ώστε να προστατεύονται τα συνταγματικά δικαιώματα των 2 γονιών και τα συμφέροντα των παιδιών.

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης "Τροποποιήσεις Ποινικού Κώδικα, Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και συναφείς διατάξεις", την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019.
(EUROKINISSI ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Τσιάρας: "Φέρνουμε αλλαγές που απαντούν στην κοινή λογική και γιατί θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες"

Οσα εξήγησε στη Βουλή την Τετάρτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας για τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα. Γιατί αποσύρθηκε η διάταξη για την κακόβουλη βλασφημία.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας

Ποινικός Κώδικας: Ποινή φυλάκισης για καθύβριση των θείων- Αυστηρότερες ποινές για παιδεραστία, διακίνηση μεταναστών

Αυστηροποίηση των ποινών για τον βιασμό, τη διακίνηση μεταναστών αλλά και επαναφορά της κακόβουλης βλασφημίας των θείων φέρνουν οι τροποποιήσεις στο αρχικό σχέδιο νόμου για τον Ποινικό Κώδικα.

Ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας

Τσιάρας: Τέλος στο νόμο Παρασκευόπουλου, επανέρχονται φυλακές τύπου Γ' - Νέοι διορισμοί στη Δικαιοσύνη

Αποκάλυψε επίσης ότι θα καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου, θα επανέλθουν οι φυλακές τύπου Γ και θα επανεξεταστεί το σύστημα αδειών των κρατουμένων.