Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ από το Αττικόν για το θάνατο του πατέρα του

Διαβάζεται σε 2'
Το «Αττικόν» Νοσοκομείο
Το «Αττικόν» Νοσοκομείο Eurokinissi

Το νοσοκομείο Αττικόν γνωστοποίησε ότι προχωρά σε ΕΔΕ για τις συνθήκες θανάτου του πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου.

Σε Ενορκη Διοικητική Εξέταση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες νοσηλεύτηκε ο πατέρας του βουλευτή Γιάννη Καλιλιάνου προχωρά το Αττικο Νοσοκομείο μετά το θάνατο του ασθενούς.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου “Αττικον” αναφέρει τα εξής:

“Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα,η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης”.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καλλιάνος είχε καταγγείλει τα εξής: “Τον πήγαμε στο Αττικόν, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του. Στη συνέχεια όμως, είχε δύσπνοια, αλλά οι γιατροί μου έλεγαν ότι “ο πατέρας σας πηγαίνει πολύ καλά και οι εξετάσεις του ήταν φοβερές. Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει ολοένα και σοβαρότερη δύσπνοια και οι γιατροί μας έλεγαν ωστόσο ότι πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα. Ο καθηγητής σε μια τόσο βαριά περίπτωση ασθενούς όπως ο πατέρας μου έκρινε πως δεν χρειαζόταν να μπει εντατική.

Δε φαντάζεστε, πόσο βαθιά θα φέρω το μαχαίρι στο κόκκαλο. Ζητούσαμε να μπει σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και μας έλεγαν ότι πήγαινε καλύτερα. Ο πατέρας μου τελικά έπαθε ανακοπή και τώρα είναι στην εντατική”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα