Τελευταίο αντίο στους δύο αστυνομικούς

???? ?? ???? cS, e??? ?????, ??? ???11. (EUROKINISSI // ?????????
???? ?? ???? cS, e??? ?????, ??? ???11. (EUROKINISSI // ????????? EUROKINISSI

Σε κλίμα οδύνης φίλοι συγγενείς και συνάδελφοι αποχαιρέτισαν τους δύο νεαρούς αστυνομικούς που έπεσαν νεκροί από τα πυρά κακοποιών στο Ρέντη. Στο Περιστέρι η κηδεία του Ι. Ευαγγελινέλη και στα Τρίκαλα του Γ. Σκυλογιάννη

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στους νεαρούς αστυνομικούς, που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, κατά τη συμπλοκή τους με κακοποιούς στο Ρέντη.

Η Κηδεία τους 23χρονου Ι. Ευαγγελινέλη, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Περιστερίου. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σχημάτισαν πομπή μέχρι το ναό.

Στεφάνι έστειλαν ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων, ενώ το "παρών" έδωσαν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης  και ο δήμαρχος Περιστερίου.

Η κηδεία του 22χρονου Γ. Σκυλογιάννη τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Τρίκαλα. Πλήθος κόσμου, συγγενείς, συνάδελφοι και πολίτες κατέκλυσαν το νεκροταφείο.

Στην κηδεία του Γ.Σκυλογιάννη παρέστη ο γγ υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Γ.Τασούλας και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λ.Οικονόμου.

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο υπουργείο, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή. Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. στη μνήμη των δύο νεκρών, μετά από εντολή του αρχηγού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο έλεος του καιρού

Καθαρά τα δύο όπλα

SHARE:

24Media Network