Αλήθεια ή σκηνοθεσία; Μοντέλο λέει ότι τη λήστεψαν ενώ ήταν γυμνή

Αλήθεια ή σκηνοθεσία; Μοντέλο λέει ότι τη λήστεψαν ενώ ήταν γυμνή

Η Instagram star καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ληστείας από ένοπλο δράστη ενώ κοιμόταν στο σπίτι της - Απορίες εγείρει η γωνία λήψης της κάμερας του κυκλώματος παρακολούθησης.

Το μοντέλο του Instagram Danii Banks κατήγγειλε πως έπεσε θύμα κλοπής από ένοπλο δράστη μέσα στο σπίτι της στο Chamblee στη Georgia των ΗΠΑ, ενώ ήταν εντελώς γυμνή.

Η 27χρονη δήλωσε πως κοιμόταν όταν άκουσε τον κλέφτη να εισβάλλει στην οικία της. Τα πλάνα κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση και απορίες στο κοινό, είναι η… γωνία λήψης. Κοινώς, πολλοί αμφισβήτησαν τα πλάνα αναφέροντας πως η όλη ιστορία είναι σκηνοθετημένη.

Όπως αναφέρει πάντα η ίδια, προσπάθησε να κρυφτεί ωστόσο ο ληστής την εντόπισε και υπό την απειλή όπλου την ανάγκασε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Προς απογοήτευσή του, εκείνο ήταν άδειο. Ο δράστης έφυγε χωρίς να την πειράξει, όπως τουλάχιστον αναφέρει η νεαρή.

Σύμφωνα με το tmz.com το οποίο και ανέδειξε το θέμα, η αστυνομία δέχθηκε τηλεφωνική κλήση και έσπευσε στο σημείο, όπου και βρήκαν το μοντέλο σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία ανέφερε πως πράγματι εντοπίστηκε πόρτα παραβιασμένη με την νεαρή να δηλώνει πως είναι πολύ πιθανό ο δράστης να γνώριζε την οικία της.

Για το περιστατικό δεν σημειώθηκε καμία σύλληψη.

Δείτε τα παρακάτω πλάνα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Σε Instagram stories που δημοσίευσε, η Banks δηλώνει “αηδιασμένη” με όσους αμφισβητούν την αυθεντικότητα του γεγονότος, ενώ αναφέρει πως η κάμερα ήταν στο δάπεδο καθώς έχει τοποθετηθεί εκεί για να καταγράφει τα δύο σκυλιά της.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα