Άλογο δέχεται λυσσαλέα επίθεση από λιοντάρι και τίγρη σε τσίρκο

Άλογο δέχεται λυσσαλέα επίθεση από λιοντάρι και τίγρη σε τσίρκο
© ASIAWIRE

Το άλογο βγήκε ελαφρά τραυματισμένο από την επίθεση , σύμφωνα με εκπρόσωπο του τσίρκου, ο οποίος χαρακτήρισε το περιστατικό απολύτως φυσιολογικό

Σοκ προκαλεί βίντεο που έχει viral τον τελευταίο καιρό και το οποίο δείχνει ένα άλογο να δέχεται επίθεση από ένα λιοντάρι και μια τίγρη, κατά τη διάρκεια πρόβας σε τσίρκο.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε πριν λίγες εβδομάδες στο Κανγκζού, στην επαρχία Χεμπέι της Κίνας. Τα πλάνα από το βίντεο από κινητό τηλέφωνο είναι τρομακτικά και δείχνουν την τίγρη να είναι γαντζωμένη στην πλάτη του λευκού αλόγου, την ίδια ώρα που το λιοντάρι δαγκώνει τα πόδια του ενώ σε άλλο σημείο φαίνεται το άλογο να τρέχει μέσα στο κλουβί, έχοντας το λιοντάρι γαντζωμένο στην κοιλιά του. Δύο εργαζόμενοι στο τσίρκο κτυπούν τα δύο άγρια ζώα, σε μια προσπάθεια να γλιτώσουν το άλογο, που έχει πέσει κάτω.

ADVERTISING

Εκπρόσωπος του τσίρκου έδωσε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, επισημαίνοντας ότι αυτό που συνέβη είναι ο νόμος της φύσης. "Τα λιοντάρια και οι τίγρεις είναι άγρια ζώα. Διαφέρουν από το άλογο. Μπορείτε να δείτε σε ντοκιμαντέρ ότι τρώνε αγελάδες. Είναι απολύτως φυσιολογικό".

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν ανησυχεί για επίθεση στο προσωπικό, καθώς το λιοντάρι και η τίγρης βρίσκονται στο τσίρκο από μικρή ηλικία ενώ ισχυρίστηκε ότι το άλογο επιβίωσε με ελαφρά τραύματα από την επίθεση.

(Πηγή: Daily Mail)

SHARE:

24Media Network