Απίστευτο: 25χρονος Ιάπωνας είχε σχέση με κατσαρίδα και όταν πέθανε την έφαγε

Απίστευτο: 25χρονος Ιάπωνας είχε σχέση με κατσαρίδα και όταν πέθανε την έφαγε

Ο νεαρός Ιάπωνας είχε παραγγείλει την κατσαρίδα από τη Μαύρη Ήπειρο, με πρόθεση να την φάει. Όταν ωστόσο την αντίκρισε, φαίνεται πως κάτι μέσα του σκίρτησε.

Μπορεί ο 25χρονος Γιούτα Σινοχάρα να φαίνεται σαν ένας συνηθισμένος νεαρός από την Ιαπωνία, τα πάθη του ωστόσο τον καθιστούν μοναδικό. Λάτρης της εντομοφαγίας, ο Σινοχάρα δραστηριοποιείται στα social media μαγειρεύοντας πιάτα με πρώτη ύλη τα έντομα (τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στους γρύλους).

Αυτό που όμως έκανε διάσημο τις τελευταίες τον 25χρονο είναι ο ιδιαίτερος έρωτας που «έτρεφε» για μία… κατσαρίδα, τον οποίο ο Ιάπωνας επισφράγισε με τον θάνατό της, αποφασίζοντας να τη φάει… «Τώρα η Λίζα μένει μόνιμα στην καρδιά μου και συνεχίζει να ζει ως κομμάτι μου» εξηγεί ο 25χρονος για τη πρώτη του μεγάλη αγάπη.

Η ιστορία του Σινοχαρά ξεκινά από τα παιδικά του κιόλας χρόνια, όταν άρχισε -κρυφά γιατί ντρεπόταν- να τρώει έντομα. Στα 19 του χρόνια, έγινε πιο «αποκαλυπτικός» σχετικά με την ασυνήθιστη αυτή πτυχή της διατροφής του.

Αιτία ήταν η ανακοίνωση του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών που συνιστούσε την εισαγωγή εντόμων στις διατροφικές συνήθειες ορισμένων πληθυσμών, ως μέσο καταπολέμησης της πείνας και των οικολογικών επιπτώσεων της κτηνοτροφίας. Κάτι που του έδωσε δύναμη να βγει και να μιλήσει ανοιχτά για το πάθος του, το οποίο ωστόσο ήταν αδύνατο να «ασφυκτιά» στα στενά όρια της διατροφής.

Με τα χρόνια έτσι, ο 25χρονος βρήκε και άλλους ομοϊδεάτες με την ίδια αγάπη για τα έντομα, διοργανώνοντας λουκούλλεια γεύματα με την αγαπημένη τους τροφή και ανταλλάζοντας συνταγές.

Η Λίζα

Σταθμό στη ζωή του αποτέλεσε η Λίζα, μια κατσαρίδα που στα μάτια του Σινοχάρα ήταν διαφορετική από όλες τις άλλες και η οποία δεν κατέληξε -εξαρχής- στο πιάτο του. Ο εντομοφάγος είδε πολλά περισσότερα από ένα νόστιμο μεζέ σε αυτή.

Την περίεργη σχέση έφερε ο ίδιος ο 25χρονος στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή του ότι στο παρελθόν είχε συνάψει κάποιου είδους «ερωτική σχέση» με μια κατσαρίδα, την οποία είχε πάντα κοντά του ως κατοικίδιο. Μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος…

Η Λίζα ήταν αφρικανικής προέλευσης: Ο νεαρός Ιάπωνας την είχε παραγγείλει από τη Μαύρη Ήπειρο, με (αρχική) πρόθεση να την φάει. Όταν ωστόσο την αντίκρισε, φαίνεται πως κάτι μέσα του σκίρτησε, αποφασίζοντας να μην τη μαγειρέψει.

Η ιδιόμορφη σχέση είχε καθαρά πλατωνικό χαρακτήρα, αν και ο Σινοχάρα δηλώνει ότι θα μπορούσε σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου θα είχαν το ίδιο μέγεθος (είτε οι άνθρωποι να ήταν μικροσκοπικοί σαν κατσαρίδες, είτε οι δεύτερες να είχαν ανθρώπινο μέγεθος) να συνευρεθεί ακόμα και ερωτικά με τη Λίζα. Όπως ισχυρίζεται, μπορούσε να επικοινωνήσει σε πολλά επίπεδα μαζί της

Αν και η Λίζα πέθανε μετά από μόλις ένα χρόνο στο νέο της σπίτι, ο Ιάπωνας δεν το έβαλε κάτω. Σκέφτηκε ότι μπορούσε επιτέλους να τη φάει και να μείνει για πάντα στην καρδιά του (άσχετα αν δεν πήγε εκεί).

«Τώρα η Λίζα μένει μόνιμα στην καρδιά μου και συνεχίζει να ζει ως κομμάτι μου» εξηγεί ο 25χρονος, ο οποίος αναφέρεται στην αφρικανική κατσαρίδα ως… τον πρώτο του έρωτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα