Bottle Cap Challenge: Είσαι διάσημος; Ξεβίδωσε κι εσύ το καπάκι στο μπουκάλι…

Bottle Cap Challenge: Είσαι διάσημος; Ξεβίδωσε κι εσύ το καπάκι στο μπουκάλι…

Ήταν θέμα χρόνου οι απανταχού celebrities να υποκύψουν στο νέο challenge που έχει τρελάνει τα social media. Μόνο που κάποιοι από αυτούς επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν πιο θεαματικές κλωτσιές ή... άλλους τρόπους για να ξεβιδώσουν το καπάκι ενός μπουκαλιού.

Τις τελευταίες εβδομάδες, το Bottle Cap Challenge είναι η νέα μανία στο Ίντερνετ. Στην πράξη αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να ξεβιδώσει το καπάκι ενός μπουκαλιού με μία αριστερόστροφη κλωτσιά χωρίς να χάσει την ισορροπία του.

Τα βίντεο είναι πλέον αμέτρητα, πολλά από αυτά άκρως θεαματικά και ορισμένα άλλα απλώς για… γέλια και για κλάματα μαζί.

Οι Celebrities δεν άργησαν να καταλάβουν ότι εδώ υπάρχει πολύ… “ψωμί” και έτσι άρχισαν να επιστρατεύουν τους πλέον ευφάνταστους τρόπους για να ξεβιδώσουν τα δικά τους μπουκάλια.

Οι Jason Statham και Jackie Chan ήταν οι πρώτοι διάσημοι που υπέκυψαν στη νέα μόδα χρησιμοποιώντας… απλές κλωτσιές. Πλέον το challenge πέρασε σε άλλα επίπεδα, με την Κένταλ Τζένερ να χρησιμοποιεί τζετ σκι και την Μαράια Κάρεϊ τη… φωνή της για να πετύχουν το στόχο τους.

Η πρόκληση ήρθε και στα μέρη μας, με τον Σάκη Ρουβά να προσφέρει μια ιδιαίτερα θεαματική κλωτσιά στους διαδικτυακούς θαυμαστές του.

Απολαύστε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές “κλωτσιές” που συναντήσαμε τελευταία στα social media.

Τζέισον Στέιθαμ

Τζον Μάγιερ

Τζάστιν Μπίμπερ

Κένταλ Τζένερ

Μαράια Κάρεϊ

Σακίλ Ο Νιλ

Σάκης Ρουβάς

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα