Ραντεβού με... χειροπέδες

Ραντεβού με... χειροπέδες

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας νεαρός για να βγει ραντεβού με την κοπέλα που του άρεσε. Της πέρασε χειροπέδες. Για κάποιο περίεργο λόγο η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει

"Τα είχα με την Ελενίτσα 6 χρόνια, αλλά δεν της το είχα πει".

Κάποια αρσενικά δεν δέχονται το "όχι", αλλά μερικές φορές φτάνουν και σε υπερβολές.

Ο ήρωας της ιστορίας μας, ο 24χρονος Τζέισον Ντιν, συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, όταν δέθηκε με χειροπέδες με μια 18χρονη συνάδελφό του, η οποία δεν ήθελε να βγει ραντεβού μαζί του.

Τα δύο παιδιά εργάζονται σε ρεστοράν στην πόλη Ρίνγκολντ της Πολιτείας της Γεωργίας.

Το βράδυ της Τετάρτης και ενώ η κοπέλα κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της, την πλησίασε και πέρασε χειροπέδες στο χέρι του και στο δικό της.

Η 18χρονη άρχισε να ουρλιάζει και συνάδελφοί τους βγήκαν από το μαγαζί. Ο επίμονος εραστής, έβγαλε τις χειροπέδες και διέφυγε πριν φτάσουν αστυνομικοί στο σημείο, ωστόσο συνελήφθη δύο ημέρες αργότερα.

Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι πριν ένα μήνα ο Ντιν της είχε ζητήσει ραντεβού, αλλά αρνήθηκε, κάτι που προκάλεσε την οργή του.

Μάλιστα ο μάνατζερ της στη δουλειά της άλλαξε βάρδια, για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα.

Ο Ντιν είχε προσπαθήσει να την εντυπωσιάσει, λέγοντάς της ότι είναι εθελοντής πυροσβέστης. Αυτό όμως ήταν η μισή αλήθεια.

Στην πραγματικότητα τον είχαν διώξει από τον τοπικό πυροσβεστικό σταθμό, όταν ανακάλυψαν ότι είχε εγκαταστήσει ασύρματο με τις συχνότητες της πυροσβεστικής και σειρήνα με κόκκινο φως στο αυτοκίνητό του.

SHARE:

24Media Network