Η Χριστίνα Σούζη εξηγεί το “άι σιχτίρ” που είχε πει on air

Η Χριστίνα Σούζη εξηγεί το “άι σιχτίρ” που είχε πει on air

Η γνωστή μετεωρολόγος "σιχτίρισε" στον "αέρα" της της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά πριν από μερικές βδομάδες τη στιγμή που ετοιμαζόταν να πει τον καιρό. Το εν λόγω στιγμιότυπο έγινε viral, αλλά υπάρχει εξήγηση πίσω από αυτό.

Με έναν αλλιώτικο τρόπο καλωσόρισε τους τηλεθεατές η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη πριν από μερικές βδομάδες, καταφέρνοντας μέσα σε μερικές μόνο ώρες να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Η γνωστή μετεωρολόγος “σιχτίρισε” στον “αέρα” της της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά τη στιγμή που ετοιμαζόταν να πει τον καιρό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Βρε άι σιχτίρι να μην πω τίποτα”.

Το εν λόγω στιγμιότυπο χάρισε πολύ γέλιο στους τηλεθεατές, κυρίως επειδή ήταν τόσο αυθόρμητο και αναπάντεχο. Η Χριστίνα Σούζη έχει μια εξήγηση για αυτό και την είπε στην εκπομπή Dot. :

“Είμαι Παρασκευή απόγευμα και γράφω τον καιρό για τον κύριο Αυτιά. Συνήθως γράφω με την πρώτη, με τη μία, δεν ξαναγράφω. Και αρχίζω λοιπόν: Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι σήμερα Σαββατοκύριακο, πφφ μία, ξανά καλημέρα σας κυρίες και κύριοι σήμερα Σαββατοκύριακο, δεύτερη φορά, εεεεε άι…”

Η Χριστίνα Σούζη δήλωσε πως αρχικά της είπαν ότι δεν έπαιξε στον αέρα, ωστόσο, της είχαν στείλει ήδη μήνυμα δικά της άτομα και την είχαν ενημερώσει, ενώ αμέσως μετά της αποκάλυψαν την αλήθεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα