Cutie Pie Sensei: Η μετρ των μεταμορφώσεων που έχει πάει το cosplay σε άλλο επίπεδο

Cutie Pie Sensei: Η μετρ των μεταμορφώσεων που έχει πάει το cosplay σε άλλο επίπεδο
Instagram / @Cutiepiesensei, Angerm

Η Jasmine James είναι απίστευτα ταλαντούχα και πειθαρχημένη όταν σχεδιάζει τα κοστούμια της - Οι εμφανίσεις της μοιάζουν να έχουν βγει από ταινίες του Χόλιγουντ.

Η γνωστή ρήση “μπορείς να γίνεις αυτός που θες να είσαί” αποκτά τελείως διαφορετική διάσταση στους cosplayers (τους χομπίστες που μεταμορφώνονται σε διάσημους ήρωες της σύγχρονης ποπ κουλτούρας) οι οποίοι μπορούν να γίνουν με τα κοστούμια τους όποιος, ή οτιδήποτε θελήσουν… Το ρεύμα του cosplay, το οποίο ξεκίνησε δειλά δειλά σαν φόρο τιμής σε διάφορους ήρωες από φανατικούς των κόμικ σε διάφορα συνέδρια του εξωτερικού απέκτησε με τον χρόνο τεράστιες διαστάσεις, περισσότερους θαυμαστές και πλέον έχει δικές του διοργανώσεις σε διάφορες χώρες του κόσμου, διαγωνισμούς και βραβεύσεις.

Μία από τους cosplayers που έχει αναγάγει το χόμπι της αυτό σε τέχνη είναι η Jasmine James, ή αλλιώς Cutie Pie Sensei, όπως είναι το παρατσούκλι της.

Η James είναι απίστευτα ταλαντούχα και πειθαρχημένη όταν σχεδιάζει τα κοστούμια της: Δαπανά αφενός πολύ χρόνο στο τελικό σχέδιο, στην έρευνα για τα υλικά που πρέπει να χρησιμοποιήσει, αφετέρου είναι ιδιαίτερα επιδέξια στη ραφή και κατασκευή δύσκολων κοστουμιών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι ο βασικός κανόνας του cosplay  είναι “φτιάξτο μόνος σου”…

Επιπλέον η James χρησιμοποιεί εξαιρετικά ακριβείς περούκες και μακιγιάζ για να αλλάξει τελείως την εμφάνισή της και να μεταμορφωθεί πλήρως στην ηρωίδα που επιθυμεί:

H πριγκίπισσα Kida από την ταινία “Atlantis”:

Η Wonder Woman:

H Shuri από την ταινία Black Panther:

H Gamora από το Guardians of the Galaxy:

H Βαλκυρία από το Thor Ragnarok:

Η Rogue από τους X-men:

H Captain Marvel:

H Starfire από τους Titans:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα