Παπούτσια από τσένταρ

Παπούτσια από τσένταρ

Ενα μοντέρνο ζευγάρι παπουτσιών πρόκειται να λανσάρει στην γυναικεία αγορά, φοιτήτρια τρισδιάστατου σχεδίου μόδας και υφαντουργίας από το Bath University. Η εναλλακτική μόδα έχει βάση το τυρί, ενώ την έμπευσή της για το σχεδιασμό άντλησε από τον guru shoe designer Jimmy Choo

Μετά το γνωστό σχεδιαστή μόδας από την Μαλαισία Jimmy Choo και τα πολυτελή ψηλοτάκουνα που αναστατώνουν στο πέρασμά τους με τις δερμάτινες πινελιές πολυτέλειας, έρχεται η ανατρεπτική μόδα του "Jimmy Cheese".

Η εναλλακτική πρόταση για πλατφόρμες έρχεται να αναστατώσει την αγορά γυναικείων υποδημάτων, συνδυάζοντας την υπερβολή και το άρωμα γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως αυτό του τυριού.

Η φοιτήτρια Lisa Dillon από Bath Spa University σχεδίασε και έκανε πραγματικότητα παπούτσια, χρησιμοποιώντας West Country τσένταρ.

Η στυλίστρια από το Τμήμα Μόδας, Υφαντουργίας και Τρισδιάστατου Design φιλοτέχνησε το ψηλά τακούνια από το τυρί και ψωμί.

Φέτες από τσένταρ αποτέλεσαν το γλυπτό του παπουτσιού και ένα μπαγιάτικο σάντουιτς με τυρί χρησιμοποιήθηκε για τη βάση της πλατφόρμας.

Το μπροστινό μέρος του παπουτσιού είναι φορμαρισμένο από τσένταρ και επιπλέον το λιωμένο τυρί χρησιμοποιήθηκε για να εξωραΐσει το σχέδιο.

Μια σειρά υποδημάτων και μάλιστα υψηλής ραπτικής θα εκθέσουν οι μαθητές απότο Bath Spa Universirty το 2011 στο Royal Bath & West Show.

Στόχος φυσικά είναι να προωθηθεί και το ντόπιο τυρί, αλλά και να ανέβουν οι πωλήσεις των παραγωγών.

SHARE:

24Media Network