Επικός Μπιλ Μάρεϊ: Έδωσε συνέντευξη στον Τζίμι Κίμελ μέσα από την μπανιέρα του

Επικός Μπιλ Μάρεϊ: Έδωσε συνέντευξη στον Τζίμι Κίμελ μέσα από την μπανιέρα του
Ο Μπιλ Μάρεϊ και η μπανιέρα του καλεσμένοι στον Τζίμι Κίμελ

Καλεσμένοι του Τζίμι Κίμελ ήταν ο γνωστός ηθοποιός, Μπιλ Μάρεϊ και η μπανιέρα του σπιτιού του. Εμφανίστηκε μέσα από αυτή και έδωσε συνέντευξη σε μία ακόμη εκκεντρική του στιγμή.

Ο Μπιλ Μάρεϊ, το ιδιαίτερο χιούμορ του και οι εκκεντρικές του εμφανίσεις έχουν γίνει ακόμη και ντοκιμαντέρ. Αυτό που έγινε και που θα δείτε παρακάτω, λοιπόν, είναι απλά… άλλη μία μέρα στη δουλειά για τον γνωστό ηθοποιό. Ή απλά, άλλη μία μέρα στη μπανιέρα.

Από εκεί εμφανίστηκε ο πρωταγωνιστής του “Ghostbusters” για να δώσει συνέντευξη μέσω video στον Τζίμι Κίμελ και την ομώνυμη εκπομπή “Jimmy Kimmel Live!”. Οι δυο τους μίλησαν για την περίοδο της καραντίνας, τη συνεργασία του με τον Μάικ Τζόρνταν στο Space Jam και φυσικά, την εμπειρία που βίωνε εκείνη τη στιγμή μέσα στην μπανιέρα του, προσπαθώντας να βρει την ιδανική θερμοκρασία.

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολλές, όλες όμως συνέκλιναν προς την ίδια κατεύθυνση θαυμασμού και λατρείας για το χιούμορ του Μάρεϊ, ο οποίος, όπως γράφτηκε κατά κόρον, “μάς έκανε να ξεχαστούμε”.

Δείτε το video:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα