'Εβγαλε εισιτήριο στο παγώνι της για να πετάξει μαζί της στο αεροπλάνο

'Εβγαλε εισιτήριο στο παγώνι της για να πετάξει μαζί της στο αεροπλάνο
FACEBOOK

Η ιδιοκτήτρια του πτηνού είχε μια πολύ καλή δικαιολογία, που ωστόσο δεν έπεισε την αεροπορική εταιρεία η οποία το κράτησε "προσγειωμένο" στο έδαφος

Πώς θα σας φαινόταν να δείτε ένα παγώνι να "κόβει βόλτες" μέσα στο αεροδρόμιο; Με το θέαμα αυτό βρέθηκαν αντιμέτωποι πολλοί επιβάτες στο αεροδρόμιο Newark Liberty του Νιου Τζέρσεϊ, αφού το πανέμορφο πτηνό έφαγε... πόρτα από αεροπορική εταιρεία και έχασε την πτήση του!

Όλα ξεκίνησαν όταν η ιδιοκτήτρια του παγωνιού του έκλεισε ένα εισιτήριο για να ταξιδέψει μαζί της στο αεροπλάνο, καθότι είναι πιστοποιημένο ως "σύντροφος συναισθηματικής στήριξης".

ADVERTISING

Βάσει νόμου, άνθρωποι με συναισθηματικά ή ψυχολογικά προβλήματα έχουν δικαίωμα να ταξιδεύουν μαζί με τα ζώα αυτά χωρίς να τα κλείνουν σε κλουβί. Μόνο που ο νομοθέτης είχε στο μυαλό του σκυλιά και γατιά, συνήθως μικρού μεγέθους, που αναλαμβάνουν αυτό το ρόλο. Οι άνθρωποι της αεροπορικής ενημέρωσαν τη γυναίκα ότι λόγο βάρους αλλά και ιδιαίτερου μεγέθους, το παγώνι δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει μαζί της. Εκείνη ωστόσο απτόητη κατέφθασε στο αεροδρόμιο επιμένοντας να ταξιδέψει μαζί με το παγώνι της, αίτημα που βέβαια δεν έγινε δεκτό από την αεροπορική εταιρεία.

Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ταξιδιωτική εκπομπή "The Jet Set" το πανέμορφο πτηνό εμφανίζεται να κυκλοφορεί στο αεροδρόμιο και να... ποζάρει στους επιβάτες που φυσικά επεδίωξαν να το φωτογραφίσουν.

Το πώς ταξίδεψε τελικά, είναι άγνωστο. Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι το όνομά του είναι "Dexter" και ανήκει σε καλλιτέχνη που το είχε υιοθετήσει για τις ανάγκες ενός project.

'Εβγαλε εισιτήριο στο παγώνι της για να πετάξει μαζί της στο αεροπλάνο
FACEBOOK
SHARE:

24Media Network