Black Mirror: Μήπως είναι live η 6η σεζόν;

Black Mirror: Μήπως είναι live η 6η σεζόν;
Η σειρά του Netflix Black Mirror Youtube

Διαφημιστική Εταιρεία στη Μαδρίτη έφτιαξε πρόσφατα κάποιες διαφημιστικές αφίσες, που έδειχναν ότι η 6η σεζόν της σειράς Black Mirror του Netflix είναι η πραγματική ζωή.

Μία διαφημιστική εταιρεία στην Ισπανία δημιούργησε κάποιες αφίσες που τοποθετήθηκαν σε στάσεις λεωφορείων, οι οποίες ανέφεραν ότι η 6η σεζόν της σειράς του Netflix, Black Mirror είναι live αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο.

Η φάρσα έγινε με αφορμή τα γεγονότα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο το 2020. Αρχικά οι αυστραλιανές πυρκαγιές που κατέστρεψαν τον κόσμο, μετά εμφανίστηκε η πανδημία του κορονοϊού και τώρα, άνθρωποι πλημμυρίζουν τους δρόμους όλης της Αμερικής για να διαμαρτυρηθούν για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Σύμφωνα με το Boredpanda, η ” φοβερή φάρσα ” έγινε από τη διαφημιστική εταιρεία brotherad η οποία στεγάζεται στη Μαδρίτη.

Η ιδέα για αυτήν την διαφημιστική πλάκα ήρθε, αφού ήδη ο κόσμος είχε γεμίσει το διαδίκτυο σχολιάζοντας ότι η φετινή χρονιά μοιάζει περισσότερο με ταινία, παρά με πραγματική ζωή.

Το twitter γέμισε με σχόλια όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες από τις στάσεις που ήταν τοποθετημένες οι αφίσες.

Ωστόσο, είναι ακόμα άγνωστο πότε η γνωστή σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες. Ο δημιουργός του Black Mirror, Charlie Brook, δηλώνει πως λυπάται στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο λέγοντας ότι η σεζόν 6 του σόου είναι σε αναμονή.

“Προς το παρόν, δεν ξέρω τι στομάχι θα υπήρχε για ιστορίες που αφορούν κοινωνίες που καταρρέουν, οπότε δεν θα δουλέψω ακόμη κάποιο από τα επεισόδια Black Mirror “, εξήγησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα