Game of Thrones: Αυτό είναι το ένα και μοναδικό τέλος που θα θέλαμε

Game of Thrones: Αυτό είναι το ένα και μοναδικό τέλος που θα θέλαμε

Ένα μίνι animation λειτουργεί καλύτερα σχεδόν από ολόκληρο τον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones και μας φέρνει δάκρυα στα μάτια.

Ο λογαριασμός Jon Snow στο Twitter μπορεί να είναι ένα Parody Account, ωστόσο μας χάρισε το τέλειο τέλος που κανονικά θα έπρεπε να είχε η σειρά.

Το εναλλακτικό animation φινάλε περιλαμβάνει μάχη του Jon με τον Night King, ήταν του Jon και στο τέλος…. HODOOOR!

Φυσικά οι χρήστες των social media που αγανάκτησαν με το πώς ολοκληρώθηκε η σειρά της HBO, αποθέωσαν το εναλλακτικό γκραν φινάλε, κάνοντας το βιντεάκι viral.

Εδώ τα full lenght πλάνα:

Και ένα κρυμμένο μήνυμα στο τέλος (συντασσόμεθα):

Το βίντεο είναι ιδέα και δημιουργία της ομάδας 3D Print Guy, οι οποίοι όπως θα δείτε και στον λογαριασμό τους στο Instagram κάνουν φοβερή δουλειά σε 3D animation.

Να σημειωθεί πως αυτή την περίοδο γυρίζεται το prequel του GoT, με την υπογραφή της Jane Goldman και πρωταγωνιστές τους Naomi Watts, Naomi Ackie και Jamie Campbell Bower.

Ο δε George R.R. Martin έχει δηλώσει πως στα σκαριά είναι κι άλλα πρότζεκτ που σχετίζονται με το Game of Thrones. HBΟ και Martin σκαρώνουν ένα spin off το οποίο θα αφορά την ιστορία του Οίκου Targaryen με τον όλο σχεδιασμό να δείχνει να προχωρά γοργά.

Νεότερα θα έχουμε μέσα στο επόμενο διάστημα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του πάντως, ο συγγραφέας δήλωσε πως η τελευταία σεζόν δεν ήταν και πολύ… “πιστή” στα βιβλία. “Αν ήταν, θα χρειάζονταν άλλες πέντε σεζόν για να τελειώσει”.

Και για τα τελευταία δύο βιβλία του δηλώνει πως θα είναι τουλάχιστον 3000 χειρόγραφες σελίδες “και αν χρειαστεί να προστεθούν σκηνές και κεφάλαια, θα τα προσθέσω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα