Γνωρίστε την Ιταλίδα που ανταγωνίζεται στα ίσα τον ρόλο της Emilia Clarke στο GOT

Γνωρίστε την Ιταλίδα που ανταγωνίζεται στα ίσα τον ρόλο της Emilia Clarke στο GOT
Η απίστευτη ομοιότητα της 24χρονης Ιταλίδας με την Emilia Clarke Glomex

Η "σατανική" ομοιότητά της με την Daenerys Targaryen τρέλανε κυριολεκτικά το ίντερνετ!

H Emilia Clarke ενσαρκώνει έναν απ’ τους δημοφιλέστερους ρόλους της σειράς Games Of Thrones, την Daenerys Targaryen και έχει συγκεντρώσει εδώ και πολλά χρόνια όλα τα αντρικά βλέμματα πάνω της!

Η… όχι και τόσο γνωστή Roberta Pattaro από το Τορίνο της Ιταλίας άρχισε να ποστάρει φωτογραφίες της στα social media από τον Απρίλιο του 2019 και η “σατανική” ομοιότητά της με την Daenerys Targaryen τρέλανε κυριολεκτικά το ίντερνετ!

Η 24χρονη Ιταλίδα δήλωσε πως δεν περίμενε τέτοια ανταπόκριση από τους γύρω της μιας και ήταν κάτι που ξεκίνησε να κάνει για πλάκα με τη γιαγιά της, αφού ήταν εκείνη που τη βοήθησε με το κουστούμι της δημοφιλούς ηρωίδας.

«Ξαφνικά άρχισα να τραβάω την προσοχή! Με σταματούσαν για να βγάλουμε φωτογραφίες ακόμη και στο μετρό! Το αστείο είναι ότι οι περισσότεροι ήταν ενήλικες και άτομα 50-60 χρονών που ενθουσιάζονταν με τη μεταμφίεσή μου. Ήμουν πολύ χαρούμενη. Είναι υπέροχο να βλέπεις ότι ο κόσμος θαυμάζει την δουλειά σου. Επέλεξα να υποδυθώ αυτόν τον χαρακτήρα γιατί έχει πολλές ομοιότητες με εμένα. Η Daenerys Targaryen είναι και εκείνη δυνατή και πιστή όπως εγώ» εξομολογήθηκε η Roberta.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα