Η σαύρα του... Τσακ Νόρις

Η σαύρα του... Τσακ Νόρις
PHOTOGRAPH: SWNS.COM

Κατάφερε να επιβιώσει μετά από 6ωρη πτήση, από την Αφρική στη Βρετανία και πολλές περιστροφές σε μισάωρο πρόγραμμα για ευαίσθητα σε πλυντήριο ρούχων...

...Ο λόγος για τον Λάρυ, μία σκληραγωγημένη σαύρα, που εισχώρησε στην βαλίτσα τουρίστριας από τη Βρετανία, την τελευταία ημέρα των διακοπών της στο Πράσινο Ακρωτήρι, στην Αφρική.

Η γυναίκα δεν αντελήφθη προφανώς την παρουσία του "εισβολέα", παρά μόνο αφού επέστρεψε στην πατρίδα της και έβαλε τα ρούχα από τη βαλίτσα στο πλυντήριο.

Η περί ου ο λόγος Βρετανίδα τουρίστρια, Σου Μπανγουέλ Μουρ, είδε την σαύρα όταν άπλωσε τα ρούχα της.

Υποθέτοντας ότι μετά από το "πλύσιμο" δεν ήταν ζωντανή, την σκέπασε με ένα τηγάνι, για να ανακαλύψει λίγο αργότερα το αντίθετο.

"Ήμουν σίγουρη, ότι δεν ήταν ζωντανή, δεν μπορούσα να διαννοηθώ ότι ζούσε ακόμη. Πήρα την κόρη μου τηλέφωνο και μόλις της το είπα, ξέσπασε σε γέλια. Πρέπει να μπήκε στη βαλίτσα μου την ημέρα που έφιαχνα τα ρούχα μου, για το ταξίδι της επιστροφής", είπε η Μουρ στην Guardian.

Τώρα, ο Λάρυ βρίσκεται σε κέντρο προστασίας άγριων ζώων, που έχει αναλάβει την φροντίδα του.

Οι υπεύθυνοι του Πάρκου, στο Somerset, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έχουν ακόμη αναγνωρίσει τι είδους είναι ο Λάρυ, αφού όπως είπαν, είναι ιδιαίτερα σπάνια σαύρα και είναι θαύμα το πώς επέζησε.

SHARE:

24Media Network